Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ivanka Trumps sköna paus från pappans kampanj

16 aug, 2016, 14:06 
Annons
Ivanka-2

Äkta paret Jared Kushner, 35, och Ivanka Trump, 34, har varit på semester tillsammans – och nu har Donalds Trumps dotter rest till Dubrovnik med väninnan Wendi Deng Murduch, 47. Ivanka Trump har nu lite ledigt från pappas kampanj. Fickpengar har de gott om. Att Ivanka är förmögen är ingen hemlighet, men inte behöver hon bjuda Wendi på lunch. Väninnan har så hon klarar sig efter skilsmässan från mediemogulen Rupert Murdoch, som idag är gift med Jerry Hall.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Ivanka

70-årige Rupert Murdoch lämnade sin hustru Anne efter 31 års äktenskap för att 17 dagar efter skilsmässan gifta sig med Wendi Deng. Anne fick 1,7 miljarder dollar i samband med skilsmässan och det sägs att Wendis separation nästan var i klass med den. Shopping i Dubrovnik kan hon minsann kosta på sig!

Foto: Stella, instagram

Annons