Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Izabella Scorupco skiljer sig

19 aug, 2015, 20:00 
Ellen Myrgård Lindén
Annons

Nu går skådespelerskan Izabella Scorupco vidare i livet – utan maken Jeffrey Raymond. Paret skiljer sig efter tolv års äktenskap. 

Kärleken är över för skådespelerskan Izabella Scorupco och maken Jeffrey Raymond. Deras passionerade förhållande varade i femton år men nu har kärleken börjat sinna, berättar en av parets vänner för Hänt Extra. Paret gifte sig efter tre års förhållande och fick därefter sonen Jakob som idag är elva år. Att gå från två till tre var dock en prövning och Izabella har tidigare berättat att hon och Jeffrey tog hjälp av en parterapeut.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi hade en period när vi tjafsade om allt, även småsaker. Mest på grund av de sömnlösa nätterna. Det är lätt att man börjar tala till varandra på ett respektlöst sätt och fastnar i det. Ett tag visste vi inte hur vi skulle ta oss ur den dåliga spiralen, sa skådespelerskan då.

Izabella har även dottern Julia, 17, med före detta maken Mariusz “Marre” Czerkawski.

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

Annons