Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Izabella Scorupcos dotter har vuxit upp – så ser hon ut idag!

20 maj, 2022, 06:00 

Izabella Scorupcos dotter Julia har blivit hela 24 år gammal! Såhär ser hon ut idag.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

År 1996 gifte sig supermodellen och skådespelerskan Izabella Scorupco, 51, med den polske hockeyspelaren Mariusz Czerkawski, 50.

Året därpå, närmare bestämt den 15 september, föddes dottern Julia. Men bara ett år senare gick äktenskapet i kras och de nyblivna föräldrarna bestämde sig för att gå skilda vägar.

Men några år senare fann Izabella kärleken på nytt, i Jeffrey Raymond som hon gifte sig med 2005. Men redan 2003 hade de dessutom fått en son ihop, vid namn Jacob.

Annons

Izabella och Jeffrey höll ihop i tio år, tills de valde att skilja sig 2015. Men Izabella fortsatte tro på kärleken, och sedan 2019 är hon gift med maken Karl Rosengren.

Izabella Scorupco och dottern Julia 2000
Izabella och dottern Julia år 2000.

Så ser Izabella Scorupcos dotter Julia ut idag

Idag har mer än 24 år gått sedan Izabellas dotter föddes, och Julia har blivit vuxen!

På Instagram delar hon, som många andra 24-åringar, med sig av sitt liv i soliga USA.

Utifrån bilderna som Julia publicerar på Instagram verkar hon leva ett härligt och fartfyllt liv, omringad av många vänner, och förstås hennes mamma Izabella! Dessutom tog hon i höstas examen från University of California – inte illa!

Annons

Dotterns fina hyllning till Izabella Scorupco

Det finns ingen tvekan om att Izabella och Julia har en väldigt nära och fin relation. Varje födelsedag skriver de fina kärlekshyllningar till varandra på Instagram.

När Izabella gifte sig med Karl Rosengren 2019 passade dottern även på att dela några kärleksfulla ord om sin älskade mamma.

"Förra helgen var fylld av så mycket kärlek! Min mamma förtjänar hela världen. Tack @karlrosengren för att du ger henne just det. Älskar er båda", skrev Julia på Instagram då.

Så fint!

Annons