Jacksons dotter i tårar: Jag älskar dig så mycket pappa!

Jacksons dotter i tårar: Jag älskar dig så mycket pappa!
Annons

Paris Jackson i tårar på pappas begravning.
Paris Jackson i tårar på pappas begravning.

Michael Jacksons begravning blev en känslofylld teveupplevelse för miljontals tittare jorden runt. Speciellt när dottern Paris föll i tårar när hon talade om sin älskade pappa.

Under minnesceremonin för Michael Jackson i Los Angeles igår avlöste världsstjärnorna varandra. Lionel Richie, Stevie Wonder, Mariah Carey och Brooke Shields var bara några av de artister som ville hedra den avlidne Kungen av Pop.

Annons

Michael Jacksons bröder bar in guldkistan på scenen i Staples center. De hyllade sin bror genom att bära varsin vit glittrande handske – popstjärnans signum.

Längst fram i publiken satt Michaels barn Prince Michael, 12, Paris, 11, och Prince Michael II, 7, tillsammans med sin farmor Katherine, 79, och resten av familjen Jackson. Michael Jacksons bröder talade gråtande om sorgen och Michaels yngste son Prince Michael II höll hårt i en docka av sin pappa. Vid slutet av ceremonin ville dottern Paris också säga några ord.

– Ända sedan jag föddes har pappa varit den bästa pappan du kan tänka dig. Och jag vill bara säga att jag älskar honom så mycket, sa hon gråtandes och stöttades av hela familjen Jackson.

Familjen förernades i en stor kram innan de lämnade scenen. Ceremonin avslutades med sången ”Heal the World”,

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL


[smooth=id: 59; width:430; height:700; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

40 kommentarer till “Jacksons dotter i tårar: Jag älskar dig så mycket pappa!”

 1. Martin skriver: 8 juli, 2009

  Ach, Du lieber…nu har VARJE nyhetskanal kort MJ 24/7…osso borjar SDam osse….hjalp jag orkar inte langre….varre hysteri an nar Lady Di gick bort..och hon gjorde i alla fall lite for sina med manniskor….vad har Michael gjort…som musiker och underhallare var han stor…som manniska???….hogst ordinar..och da ar jag snall….(vill inte dra upp alla de daliga saker han anklagades for)….. Men det ar naturligtvis gladjande att hans barn alskar honom….R.I.P. Michael…och ge oss lugnet tillbaka osse….please!!!


 2. Kerstin B skriver: 8 juli, 2009

  Om du såg gårdagens minnesstund, vittnade flera talare om hans
  goda sidor.


 3. sofia skriver: 8 juli, 2009

  Vilket jippo! Det hade kanske varit bättre att fler brytt sig om honom onär han öevde. Sorgligt liv och person!


 4. Netahttp skriver: 8 juli, 2009

  För att spä på hysterin lite med en kommentar:
  Dom flesta barn älskar sina föräldrar. Och Michael var den enda pappa dom kände till.

  Men visst räcker det nu.


 5. Estella skriver: 8 juli, 2009

  Martin vad har M-J??? Först och främst så har han hamnat på Guniess rekord bok och vet du för vad. Det ingen annan kändis eller förmögen person som någonsin hjälpt och sänkt pengar till fattigabarn och utsatta människor i världen som M-J man kan säga att han älskade sitt jobb och nästan allt han fick gav han bort till välgörenhet. Och vet du vad han mer gjort han gett mig och många andra runt om i världen 20 år fantastiskt bra music han skapade en orginell och egen stil och och återigen hamnade han på Guniess rekordbok för det mest sålda plattan någonsin Thriller alltså varken Elvis eller Beatles kom till den nivå! Han han var blott 24 år blev han inbjuden till Vita – Huset och fick maschera med självaste Presidenten vem har gjort det idag?? Så det finns anledning varför det man blev kallad till King of Pop och blivit hyllad på detta sätt.
  Frågan är vad har Diana gjort . Hon tog hand om ngr välgörenheter efterskilsmässan under nästan alla hennes år som gift vad gjorde hon för något?? Hon blev så omtyckt för att var jordnära man tyckte synd om hennes pga av all problem i äktenskapet så gav hon intrycket av att hon är snäll och hjälpsam . Sista året vann hon mkt på sin stil och utseende.


 6. Helena M skriver: 8 juli, 2009

  Må Michael få frid i jorden, jag är inte hans största fan, men jag tycker att det har gått liiiite över gränsen. Vad var det där om att han skulle begravas utan hjärna? Låter otäckt tycker jag.

  Mvh Helena


 7. Maggan skriver: 8 juli, 2009

  jag tittade också minnesstunden på TV, tänk om folk hade talat om att han gjorde mycket som var bra när han levde då kanske han hade levat i dag också, det är ju så att alla människor har något gott innom sig även Michael, han var nog den största dans och sångstjärna i vår tid. Hoppas barnen kommer att få det bra där dom hamnar de har nog inget att säga till om i sitt land och ingen som frågar efter deras önskan.


 8. Anna skriver: 8 juli, 2009

  Coolt att alla hans bröder klädde sig likadant och med varsin handske.
  Kanske märkligt att ha solglasögon inomhus även om de ville hedra
  Michael på det sättet..


 9. Martin skriver: 8 juli, 2009

  Michael ma ha varit en stor artist, att han skulle varit den ende i sin tid ar nys…..aven om han salde mest skivor. Huruvida han gav mangder av pengar till behjartansvarda andamal vet vi annu inte….(forskning pagar)
  (bara guld-kistan kostade $ 24.000 )
  Att behova se “pastor” Al Sharpton halla ett tal dar han pastod att “Michael larde oss att alltid sta upp som en man”….ar sa langt over gransen att man mar illa. Speciellt a Mr Sharptons vagnar. Detta ar hysteri och hyckleri.. Att hylla MJ som om han var lika stor som Martin Luther King ar att totalt ha forlorat perspektiv och proportioner…..(sarskilt som det fanns manga morka sidor i hans liv). King of pop, kanske men King of the Universe—-nix-pix!! En orolig sjal har gatt over gransen och jag hoppas han far ro pa andra sidan, och framforallt hoppas jag att det finns en bra losning for hans barn.!
  Jag tyckte aldrig synd om Prinsessan Diana, jag tyckte synd om Prins Charles. (och barnen)


 10. Bella Donna skriver: 8 juli, 2009

  Måhända var det ett lite överdrivet jippo, men alla som framträdde gjorde ju det frivilligt och med sina egna ord. Jag tycker att det var en vacker ceremoni för en stor artist.


 11. Netahttp skriver: 8 juli, 2009

  Jag tyckte ändå att det var överdrivet och lite läskigt att låta dottern stå där. Hon kanske ville det själv, men jag tror att det var som allting annat. Ett jippo.


 12. Martin skriver: 8 juli, 2009

  nja begravningen ar ju en enskild sak och var och en har ju ratt att gora som den vill….men vad jag vander mig emot ar den overdrivna bevakningen i TV/Radio och tidningar…..det ar helt vanvettigt…samt att alla kommentatorer blaser upp Michaels liv som om han vore en person som betytt mycket for manskligheten……dessutom forstar man ju att det som ocksa driver arr det kommersiella intresset..Michaels skivor kommer ju att salja som aldrig forr…sa nagon kommer att tjana storkovan…!!


 13. T skriver: 8 juli, 2009

  Om man är Bra så duger man,jobbar pengar,berömd välkommen eller dig skall vi slå på,och finns svaghet kan hjälp finnas eller stjälp.Han blev utnyttjad för många faktorer fanns där.Tyvärr gick han bort för tidigt och stackars barn,och familj.Hans Underbara musik lever kvar,jippo,nej det tycker jag inte att det var.Dottern ville att världen skall veta att hennes pappa var bäst,för hon förstod mera än vi tror.Det han anklagats för tror jag inte på en stund,sorligt öde,och att han varså olycklig.Han behövde många vackra ord och rätt stöd i livet.Livet ville annorlunda.Prinsessan Diana behövde ett annat öde hon med,inte Charles och hans mor,hon hade också varit i livet idag.Men Men De jagade livet ur henne som med MJ.Alla faktiskt jobbar inte med välgörenhet för att få PR.Finns fler tragiska öden,tyvärr.Må MJ Vila i Frid,och har man något mera att säga efter hans död så hoppas man på postiva saker,tveksamt.Hoppas att MJ fick veta hur bra han var medans han levde,utöver musiken.


 14. T skriver: 8 juli, 2009

  JA jag hoppas att barnen får pengarna och bolag tar sin del,och att familjen hjälper till.Kommersiellt på gott och ont.Pepsi gillade honom men 93 satte de dit honom och oskyldig säger jag så bara kicka de honom plus nåt annat bolag,Ja folk skor sig på andra och vill tjäna pengar,må dom gå till de rätta.Det var ju Minnesstund för världen då får man räkna med media osv.Han har gjort massor för andra,gett pengar till krigetsoffer,barn och annat,Jag önskar jag hade pengar så jag vet vad jag skulle bidra till


 15. Netahttp skriver: 8 juli, 2009

  Till T.
  Money talks.


 16. Martin skriver: 8 juli, 2009

  jomen visst…T
  Ingen jagade livet ur Michael, han dog sannolikt av en overdos av nagot preparat….troligen knark….Man skulle med berattigande kunna fraga: varfor holl han pa med farliga stoffer nar han hade ansvar for barn??
  men det ar val sakert ingen som kommer att stalla sadana besvarliga fragor….nej “det ar bara tragiskt” ….(sanningen ar ju att det ar sjalvforvallat.)
  dock ar det ju rappakalja att pasta att Lady Dianas dod skulle orsakats av Drottningen och Prins Charles….Hur fick Du ihop det…?? tragisk dod naturligtvis men Din anklagelse ar ju grotesk…:
  Det var ju paparazzi’s och en full chauffor i kombination med valdsamt overdriven hastighet som orsakade hennes dod….!!! formodligen var det hennes egyptiske “pojkvan” som drev chaufforen att kora for fort, han var kand for att ofta gora det…


 17. T skriver: 8 juli, 2009

  Jag har inte sagt att de tog livet av Lady Di,och hans far egyptiska pojkvännen där,finns sanning i det han sa.Vem har sagt att MJ tog Knark.Visst har media jagat DI och MJ.Hon var gitf med fel man,och Charles kunde väl sagt ifrån och ta sin Camilla.Tycker icke synd om honom och den modern.


 18. Martin skriver: 8 juli, 2009

  valkant faktum att MJ knarkade…men det gor ju 80% av alla amerikaner
  Du ar i maojoriteten och jag i minoriteten….langt de flesta tror att Diana var en angel och att Charles var en badman….jag tror tvartom…sa e de me de…..!!


 19. Netahttp skriver: 8 juli, 2009

  Om det finns lynniga och manipulativa änglar så var väl Diana en. Tror att hon var jobbig att vara gift med. Håller med Martin.


 20. Martin skriver: 8 juli, 2009

  vi ar tva mot 1200 som tror tvartom….sa ta pa boxhandskarna….:)
  Neta ar Du alltsa gotlandska??


 21. Martin skriver: 8 juli, 2009

  darmed dock inte sagt att Charles var utan skuld….men det ar ju alltid han som far hela skulden trots att hon manipulerade tidningar mm mm.
  Hon var val for ung och inte forberedd,,han dejtade ju hennes aldre syster forst..men hon “tappade bollen” nar hon talade med pressen och da slappte han henne….det hela ar bara tragiskt och trist…:(


 22. Netahttp skriver: 8 juli, 2009

  Non. Jag är bara sommargotlänning. Bor här 3-4 månader om året. Kan i och för sig åka ner när jag vill. Och det vill jag ibland. Annars bor jag i Stockholm. (På Östermalm) 😀


 23. Netahttp skriver: 8 juli, 2009

  Så därför (och inte bara därför) är jag orolig för att vi inte har något försvar.
  Ryssarna har alltid velat åt Östersjön. Litar inte på björnen.


 24. lena nilsson skriver: 8 juli, 2009

  Vaddå…
  Neta har du inte hört,vi skall få 14 stycken styridsvagnar för att hålla ´björnen´borta,det vet jag för jag läser tidningen och bor här året runt 😀


 25. Netahttp skriver: 8 juli, 2009

  Lena Nilsson. Äntligen en gotländska! Jag väntade på det. Gulle dej.
  Ja, det är ju ett alldeles fantastiskt försvar vi har här på ön. Jösses!
  Vi har nada och absolut nada att sätta emot, om det händer något. Det vet du ju.
  Vore roligt om du berättar var du bor på ön. Själv bor jag på Storsudret numera, tidigare sedan barnsben på Ljugarn. Sparres hus. Ringer det en klocka?


 26. Kristina skriver: 9 juli, 2009

  M. Jackson var säkert duktig som artist. Han var inte min favorit, men jag vill ändå säga: Sov gott Michael! Han såg för övrigt bra ut när han var yngre, men varför förstörde han sig så mkt? Jag blev rörd när jag såg hans dotter prata så gripande. Okay! Tror inte det är värre att förlora en anhörig som kändisbarn än annars. Så undrar jag varför han blev så ofantligt hyllad efter sin bortgång o inte på samma sätt när han levde? Den generation som är uppväxt med honom o älskar hans musik kommer helt säkert inte o glömma. Liksom vi som är uppväxta med Elvis inte heller kommer o glömma.


 27. chris skriver: 9 juli, 2009

  Martin det är nästan tragiskt o trist att du inte vet vad verkligen Michel Jacksson åstadkom och nu inser jag att du tydligen är kvinnornas favorit här dessutom. Och det är riktigt tragiskt för att använda din egen vokabulär alltså- hoppas jag nu inte stavar fel dyslektisk som jag är… En stor del av världen har svårt att släppa o lämna M:J och hans person det får nog även du acceptera, så låt oss andra få åtminstone den sfären utan din okunniga inblandning. Allt förstår ingen inte ens du


 28. Anna skriver: 9 juli, 2009

  Kristina.

  Michael kände sig säkert väldigt hyllad när han stod på scenen inför
  massor av människor..
  Och det var ju fansen som gjorde honom till miljardär..
  Han visste att han hade fansen att tacka för allt..
  Thriller sålde ju bäst genom tiderna..
  Och han fick stjärna på Walk of Fame, bara 26 år gammal tror jag.(Stjärnan smällde säkert högst)..
  Han fick också träffa presidentparet Reagan.
  Och så var 50 konserterna i London slutsålda..
  Större hyllning kunde han inte få..


 29. Martin skriver: 9 juli, 2009

  jaha Chris,,,,”ingen forstar ingenting inte ens Du”….eller??..sa Du far tycka precis vad Du vill…..och jag med…
  Utover hans musik och dans karriar- namn fem (5) saker som han “astadkom” som meriterar den media cirkus som nu pagar!!
  Om det ar tragiskt att jag ar “kvinnornas favorit” sa far Du val sta ut med det–popularitet brukar vara hastigt overgaende kan jag trosta Dig med…
  vet ej hur bra Din engelska ar men har ar ett klipp med en motsatt asikt:
  http://www.youtube.com/watch?v=2RmneMDZlWQ


 30. lena nilsson skriver: 9 juli, 2009

  Neta,tyvärr så ringer det ingen klocka……


 31. Martin skriver: 9 juli, 2009

  utover hans musiscerande alltsa???……Jag noterar att Du Chris, inte annu funnit fem orsaker till de hyllning orgier som Michael Jackson erhallit….sa vad var det som jag inte visste…men som Du var pa det klara med??…i ovrigt ar jag trott pa amnet, MJ intresserade mig mycket lite tyckte bara synd om honom, hoppas att hans barn far det bra i livet och att han far ro i sjalen….och Du med!!


 32. chris skriver: 11 juli, 2009

  martin
  varför ska jag gradera hans gärningar eftersom dom redan delvis har redovisats ovan? Är du möjligen bara intresserad av egna åsikter? Hur mycket i pengar som genererar välbefinnande för andra har du själv bidragit med? Jag tror att M.J var ganska mentalt störd men tänk om det var den naiva delen hos honom som faktiskt fick hela kändiseliten att rädda massor av männkskor? Har du gjort nåt liknande? Märkligt tankesätt du har- Har du inte lyssnat? inte sett? Om du skulle dö idag- vilka goda gärningar har du gjort?


 33. chris skriver: 11 juli, 2009

  vet du vad jag tror? jag tror du vill vinna- men ingen blir älskad av alla inte ens du martianders- och mot mig vinner du aldrig för jag är redan tagen. Och alldrig kommer jag accepterar elakheter om du vill kalla det bitter så ok- för mobbare brukar ju vända på allt.


 34. Netahttp skriver: 11 juli, 2009

  Sover du aldrig, Chris?


 35. Martin skriver: 11 juli, 2009

  jaha va’ sa’ en saja till en san som Dig Chris?? Du kan ju inte ens folja Din EGEN tankegang mycket mindre nan annans…men en sak har vi i alla fall gemensamt…jag kan inte heller folja Din tankegang…sa lat oss istallet vara overens om att vi inte ar overens a sa lamnar vi det sa…??
  Alltsa Du far tycka vad Du vill om MJ och allt annat…allt jag forsokte saga var att MJ-bevakningen var overdriven, det star jag fast vid…och jag ar absolut inte ensam om min synpunkt….Du kunde ju heller inte backa upp med fakta vad Du kande i Ditt hjarta….a det ar okej…Du kan ju kolla lanken sa far Du fler synvinklar an Din…..ha det bra och lev val och skot om Dig…och Du har ju redan slutat att skaella sa hart pa kommentatorerna har och det ar ju bra…sa vi skakar tass och graver ner stridsyxan eller hur?? i varje fall denna veckan ?? ….mvh Martin
  http://www.youtube.com/watch?v=3zCEQvpcd_I


 36. chris skriver: 11 juli, 2009

  jo när jag inte jobbar natt så sover jag alldeles utmärkt tack, för omtanken, för det var väl av omtanke du frågade Neta?


 37. Netahttp skriver: 11 juli, 2009

  Det var av omtanke, chris. Faktiskt.


 38. Anna skriver: 12 juli, 2009

  Nyss läste jag att Jordan Chandler som anklagade Michael för sexuella övergrepp 1993 erkände att han ljög!!


 39. Helena M skriver: 12 juli, 2009

  Neta, vo bor nästan grannar i Stockholm, kul va???


 40. Netahttp skriver: 12 juli, 2009

  heje, Helena M.
  Tittade in här nu som hastigast ikväll. Har haft annat för mig. Var på Ö-malm bor du? Kanske vi har setts, vem vet.
  Gemensamma bekanta kanske.
  Jag är Stockholmsflicka från början, men har bott i Djursholm i hundra år. Nu är jag tillbaks igen i stan och tycker det är härligt. Nära till allt. Man kan slinka in på en bio bara så där och ändå ha gångavstånd hem.
  See ya
  Kramis


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar