Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Janebrink avslöjar: Sanningen om skilsmässan från Helena

07 dec, 2022, 08:16 
Indra Nordemar
Ellinor Ekdahl
Casper Janebrink

Casper Janebrinks nya liv efter skilsmässan från ex-hustrun Helena.

Annons
7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Det har hänt mycket i Casper Janebrinks liv de senaste två åren, som de flesta Arvingarna-fansen säkert känner till.

Skilsmässa, flytt, och kärlek på nytt. Ja Caspers har skilt sig, funnit kärleken på nytt och blivit pappa för tredje gången. Allt inom loppet av ett år: Det har milt sagt varit full rulle för artisten som dessutom har r en ny show med Arvingarna – och en bebis att ta hand om.

Casper Janebrink om nya bebisen

– Allting har gått bra. Mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, sa Casper ett par dagar efter födseln av senaste tillskottet, i P4 Extra, och fortsatte:

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara wow, får jag vara med om det här igen?

Annons

Trots att dansbandsikonen har fullt upp med bebistid och karriär hittar Casper tid för avkopplande tid i naturen med hunden. Vilken fröjd!

Janebrinks sanning efter skilsmässan

Caspers skilsmässa från Helena kom som en chock för många, och frågetecknen var många – vad hände egentligen? Till Hänt berättar nu Caspers pappa om sin syn på Caspers skilsmässa från Helena.

– Du vet jag har ju själv gått igenom en skilsmässa och man vet hur det är egentligen. Det är synd när det blir så men det är inte mycket att göra åt så vi lägger oss inte i det, säger pappa Dennis och fortsätter:

– Det är bara försöka glädjas åt det som kommer och det nya som är. Det har gått jättebra med hans nya tjej och svärföräldrarna där, så det är inga problem. Vi bryr oss inte så mycket om de dåliga sakerna utan försöker tänka positivt och glädjas åt det som är.

Foto: TT

Annons