Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Janebrinks nya besked med 18 år yngre kärleken Therese – efter 2 år ihop

16 nov, 2023, 23:00 

Casper Janebrink och flickvännen Therese visar nu upp lyckan.

Annons

Casper Janebrink är främst känd som frontman i den omåttligt populära dansbandsgruppen Arvingarna – men han är också en person som utökat sitt cv med att agera programledare för Bingolotto.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Till vardags lever han ett lyckligt familjeliv tillsammans med flickvännen Therese. I fjol blev dubblades dessutom den lyckan, när paret välkomnade sitt första gemensamma barn till världen: sonen Hugo.

– Konstigt att bli pappa på nytt igen på ett sätt och på ett sätt jätteroligt. Jag sitter och håller den här lilla pojken som vilar i min hand och min underarm och bara wow, får jag vara med om detta en gång till? sa en märkbart berörd Casper till P4 Extra.

Annons
Casper Janebrink och Therese
Casper Janebrink med flickvännen Therese.

Casper Janebrinks lycka med Therese

Partillesonen har sedan dess levt ett fartfyllt pappaliv, där vi får förmoda att tidiga morgnar är mer regel än undantag, och tycks vara mycket nöjd med den tillvaro som han skapat.

Även om Jesper i perioder befinner sig på turné, är det viktigt för den populära dansbandsmusikern att kunna prioritera familjen.

– Just nu är man i en liten eufori-bubbla och är väldigt mycket hemma så klart. Man tar vara på den tiden man får med den lilla killen. Man får passa på för de växer så fort. Jag njuter, har han sagt till Expressen.

Annons

Caspers glädjebesked

Att Casper och Therese njuter av livet är tydligt. Inte helt sällan bjuder de på glimtar från vardagen på sociala medier och när Therese fyllde år för några veckor sedan passade Casper på att visa sin uppskattning.

”I lördags va det kalas hemma för vi firade att Therese fyllde 35 år! Grattis!!”, skrev Arvingar-stjärnan.

På bilden kunde man även se Casper och Therese stråla ihop. Med andra ord var det ett sant glädjebesked att se paret omfamna dagen och bjuda på muntra miner!

Foto: TT

Annons