Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Jasmine Takács visar upp lyckan med Aaron – efter kemin på dansgolvet!

06 mar, 2024, 17:00 
Jasmine Takacs och Aron Anderson
Jasmine Takács kan berätta något väldigt roligt om Let’s Dance-Aaron – lyckan är total!
Annons
6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!Brand logo
6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!

I Let’s Dance har vi fått lära känna Jasmine Takács, 36, som varit med i sju säsonger av det populära dansprogrammet – en resa som hon älskat.

Nu är tävlingen pausad - men ska förhoppningsvis vara tillbaka på TV4 2025 - men Jasmine ligger inte på latsidan för det. Tvärtom.

Ja, Jasmine har alltid många strängar på sin lyra och våren är inget undantag. Och nu kan hon också komma med ett underbart besked – om Let’s Dance-mannen Aaron, 34!

Jasmine bekräftar lyckan med Aaron

2021 dansade Jasmine med Aron Anderson, 36, i Let's Dance och även om de inte kammade hem glasskon vann de något annat – en vänskap för livet.

Det har Jasmine berättat för Svensk Damtidning, och det är alltså inte den enda ”Aron” som profilen står nära.

Annons

Nej, hon har även en alldeles speciell relation med Let’s Dance-Aaron, eller Aaron Brown som han egentligen heter, som precis som Jasmine varit proffsdansare i programmet.

Jasmines och Aarons kemi är synbar, så här såg det till exempel ut i Let’s Dance i maj i fjol:

Aaron Brown och Jasmine Takacs dansar ihop
Jasmine Takács och Aaron Browns kemi går nästan att ta på! Foto: Karin Törnblom / TT / kod 2377Karin Törnblom/TT

Och det är inte konstigt. Utöver nära vänner har dansarna även bott ihop och de är i dag affärspartners som tillsammans startat upp showen Dance The Night Away.

Projektet har tagit de till platser som Monaco, Storbritannien, Dubai, Seychellerna och Maldiverna och nu kan Jasmine bekräfta ännu fler roligheter hon och Aaron har framför sig – redan i påsk!

– Det här året kommer jag vara på en medelhavskryssning med nya lyxkryssaren Sun Princess och jobba med min och Aaron Browns egna show. Så det får bli en påsk på havet i år!

Annons

Något som också skiljer sig från tidigare påskar:

– De senaste åren har jag ju dansat i Let’s Dance som är under påsken, så det har inte funnits mycket utrymme till påskfirande mellan träningarna. Men man hinner ofta alltid med en påskmiddag med familjen och så brukar vi alltid köra en påskfrukost på annandag påsk!

Jasmine och Aron på dansgolvet igen

Redan tidigare i veckan, 4 mars, kunde Jasmine och Aaron inta en scen ihop. Då gick nämligen Dance The Night Away Proffsdansarna av stapeln på Södra teatern.

Här fick vi utöver Jasmine och Aaron se Let’s Dance-profilerna Tobias Bader, Hugo Gustafsson, Ida Sund, Ines Stefanescu, Tove Villför och Hedvig Löfwall, och Linda Pritchard på sång.

Jasmine är mer än nöjd med kvällen. Det berättar hon med glädje på Instagram:

"Jag är sliten men så glad och lycklig från alla fina kommentarer, stående ovationer och kärlek jag fick från er alla”, skriver hon bland annat i en story.

Foto: TT/Instagram

Foto: TT

Annons