Jazzgala och fest i Chaplins ära

Jazzgala och fest i Chaplins ära
Annons

Vi bjuder här på några verkliga storstjärnor som vimlat i veckan, både Barbra Streisand och Liza Minnelli. Men också massor av annat, som Gwyneth Paltrow i en något udda klänning…

Vi kan här visa bilder på en något avklädd Gwyneth Paltrow som visade sig på premiären av Iron Man 3. Men vi har också vimmel från 40th Annual Chaplin Award Gala där Barbra Streisand belönades med ett pris på Lincoln Center i New York, ett antal filmpremiärer, en Broadwaypremiär och tv-vimmel samt TIME 100 Gala at Jazz på Lincoln Center i New York.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

[smooth=id: 853; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Jazzgala och fest i Chaplins ära”

 1. Humaniora skriver: 3 maj, 2013

  Återigen en kavalkad i smak- och omdömeslöshetens tecken!
  Hur tänkte ni här Lena D, Catherine D och Christine B – bara som exempel?! Diane v F är den kvinna med mest homogen klädstil!!


 2. Hansen skriver: 3 maj, 2013

  Nej-nej-nej- nej! Er nærmest i chok over Catherine Deneuves dobbeltradede frakkekjole, der uden tvivl har kostet spidsen af en jetjager, men som får hende til at ligne en omvandrende tønde iklædt et silketelt!


 3. Tjohanna skriver: 3 maj, 2013

  Vad är det för paltor Paltrov har på sig? 100 % tokgräsligt!


 4. Lisa skriver: 3 maj, 2013

  Erbarmliga kläder. Och vad vill Gwyneth P visa? En kropp. Har vi sett en halvnaken kropp förut?.. Ja.


 5. miayahoo.se skriver: 3 maj, 2013

  Gwyneth utan underbyxor är en skandal-.40 år med 2 barn så väljer man denna klänning av alla gala klänningar i världen?Desperat och kroppsfixerat pinsamt.


 6. karen skriver: 4 maj, 2013

  Gwyneth missade att se sig i spegeln-så himla ful klänning har jag aldrig sett i hela mitt liv.Winona ser väldigt sjuk ut.Barbara kan klä sig men har haft bättre klänningar en denna,men kul att inte alla var i vikt 20 kg .


 7. Irena skriver: 5 maj, 2013

  Patetiska paltor på samtliga, utom Winona Ryder som visserligen var mager som en skrika men fantastiskt vackert klädd och snygg i håret.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar