Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jazzgala och fest i Chaplins ära

03 maj, 2013, 09:00 
Agneta Nisbeth
Annons

Vi bjuder här på några verkliga storstjärnor som vimlat i veckan, både Barbra Streisand och Liza Minnelli. Men också massor av annat, som Gwyneth Paltrow i en något udda klänning…

Vi kan här visa bilder på en något avklädd Gwyneth Paltrow som visade sig på premiären av Iron Man 3. Men vi har också vimmel från 40th Annual Chaplin Award Gala där Barbra Streisand belönades med ett pris på Lincoln Center i New York, ett antal filmpremiärer, en Broadwaypremiär och tv-vimmel samt TIME 100 Gala at Jazz på Lincoln Center i New York.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

[smooth=id: 853; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons