Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jennifer Aniston har förlovat sig med Justin

13 aug, 2012, 10:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu blir det snart ett bröllop till för Jennifer Aniston som precis förlovat sig med pojkvännen Justin Theroux – som friade på sin egen födelsedag…

Annons

Det blev säkert en födelsedag att minnas för Justin Theorux, 41, som passade på att fria till flickvännen Jennifer Aniston, 43, – just denna dag. Så nu vankas bröllop för Jennifer som tidigare varit gift med Brad Pitt.

På bilden här ovan ses paret på semester i Rom för någon vecka sedan.

Tackade ja

Jennifer och Justin har varit ett par i ett år och fångades på bild tillsammans första gången i maj 2011 – här intill ser vi dem i helgen och man kunde då också se den stora förlovningsringen.

–  Justin hade en underbar födelsedag i fredags och fick en underbar present när hans fästmö Jennifer tackade jag till hans frieri, säger en representant för paret till People.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här en lite suddig bild på ringen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons