Jennifer Aniston har ingen tur med killar

Annons
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston gick på Oscargala med John Mayer.
Jennifer Aniston gick på Oscargala med John Mayer.

Jennifer Aniston må vara en av världens vackraste och mest kända skådespelerskor, men vad hjälper väl det när det gäller att hitta en kille som passar…

Bara de senaste åren har vi sett Jennifer Aniston, 41, tillsammans med ett antal olika killar, den ena mer hopplös än den andra. I alla fall ser det ut så för oss som tittar på utifrån. Sedan hon skilde sig från maken Brad Pitt har inget riktigt gått som det ska på kärleksfronten.

Annons

40-års fest

För en tid sedan dejtade hon skådespelaren Gerard Butler. Han som fick också följa med till Mexico för hennes födelsedagsfest förra året då hon fyllde 40. Innan dess hade hon ett längre förhållande med kollegan Vince Vaughn, han har för övrigt både gift sig och fått barn sedan uppbrottet med Jennifer.

Annons

Jennifer dejtade också skotten Gerard Butler.
Jennifer dejtade också skotten Gerard Butler.

Ökänd sångare

Sedan har hon också varit tillsammans med den ökände sångaren och kvinnokarlen John Mayer. De hade ett av och till-förhållande från 2008 till 2009. Men John finns tydligen fortfarande i Jennifers liv, rapporter har nyligen kommit om att de bägge börjat umgås igen. Fast det har John förnekat.

Vänner-kollegan

Fast det finns ännu fler män just nu i filmstjärnans liv. Hon har haft en liten affär med skådespelaren Josh Hopkins, 40, från serien Cougar Town där Vänner-kollegan Courtney Cox har huvudrollen. Men han var tydligen bara ute efter en sak, i alla fall om man får tro skvallret från USA…

Josh Hopkins var bara ute efter en sak...
Josh Hopkins var bara ute efter en sak...

Nya män

Annons

Sedan har vi sett henne med skådespelarna Paul Rudd, affärsmannen Harry Morton, 29, modellen Paul Sculfor, 39, samt kollegan Chris Gartin, 42. Den sistnämnde är för övrigt på väg att ta ut skilsmässa från sin fru – som i sin tur är kompis med Jennifer.

Vill bli mamma

Jennifer har också i ett par intervjuer berättat att hon en dag vill bli mamma.
– Fler och fler kvinnor inser idag att de inte behöver ha sällskap med en man för att få barn. Tiderna har förändrats och det är fantastiskt vad många valmöjligheter som finns i dag.

Hatar dejting

Om hon själv planerar att skaffa barn vill hon inte svara på. Däremot säger hon:

Jennifer med Vince Vaughn.
Jennifer med Vince Vaughn.

– Jag hatar att dejta. Jag fattar det bara inte. Det har hänt att jag under ett par misslyckade dejter bara rest mig för att gå på toa och sedan försvunnit ut från krogen för gott.

Annons


Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Jennifer Aniston har ingen tur med killar”

 1. Tina skriver: 30 september, 2010

  Skulle Aniston vara:
  “En av världens vackraste kvinnor”…?
  Vilket skämt….en av världens mest hypade kvinnor…däremot!!!
  Det ansiktet klarar knappt en jämförelse med en grupp ordinära svenska 40-åringar ens!!!
  Charlize Theron.. är vacker …liksom Monica Bellucci.
  Aniston….average!!!


 2. Anna skriver: 30 september, 2010

  Konstigt att hon inte skaffade barn med Brad Pitt…


 3. Kristinasvenskdam.se skriver: 30 september, 2010

  Hon verkar rätt självupptagen och omogen för sin 40 år – tycker jag i alla fall…..


 4. Emma skriver: 30 september, 2010

  Aniston fick missfall när hon var tillsammans med Brad (han var fadern). Synd om tjejen. Hon ser ut som en mera alldaglig tjej och så är hon väl inte den som sexar till sig, men jag tycker hon är söt i alla fall och borde ha fått tag en karl för länge sedan.


 5. Hilde E. skriver: 1 oktober, 2010

  Hun burde fokusere på å ha en skjønnhet som passer til hennes alder; slutte med å være søt tenåringsjente/ung dame!


 6. Estelle skriver: 1 oktober, 2010

  Hon är så bortskämd? Trodde väl inte all Brad skulle dumpa henne för när han ville ha barn vägra hon och ville satsa på karriären. Sen har hon faktiskt dejtat världens hetaste hunkar jag tror HON är knepig och svårt att vara med.. Alla dumpar henne de måste vara någonting som inte riktigt stämmer?


 7. Ebba skriver: 12 oktober, 2010

  Förstår inte att alla skriver om henne som att de känner henne. Ni har ju absolut ingen aning om vad som försiggår i hennes liv förutom att hon syns på bilder som amerikansk press (paparazzis mostly…) tar och säljer för dyra pengar. Tror ni verkligen på ALLT som skrivs? Tror ni inte att hälften är rykten och mycket är helt egenpåhittade förutfattade meningar som skapas genom skvallertidningar (menar ej Svensk Damtidning just)…


 8. Forestlady skriver: 12 oktober, 2010

  Jennifer A är vacker därför att hon har något på insidan. Precis som alla vi andra väljer hon själv vad hon vill ha. Det är verkligen inget fel med det.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar