Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Alversjö blixtinkallad till Nyhetsmorgon –händelsen med Soraya Lavasani bakom kameran

23 maj, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Jenny Alversjö fick plötsligt ersätta Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges populäraste program som varje vecka både underhåller och förmedlar nyheter till hundratusentals tittare.

Storsuccén beror mycket på de uppskattade programledarna som ansvarar för olika dagar under veckorna, men i och med att programmet är direktsänt kan oväntade saker ske, och då krävs det snabba lösningar.

Dagens sändning skulle hållas av Soraya Lavasani och Märtin Järborg, som vanligtvis håller ställningarna på måndagsmorgnarna. Men i stället dök Jenny Alversjö upp i rutan.

Jenny Alversjö ersätter Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon

När det vankas helg för de flesta är det jobb som gäller för Jenny. På lördagen och söndagen var det hon som programledde Nyhetsmorgon, hennes första helgdag skulle i stället bli på måndagen.

Annons

"Tack alla som tittade på Nyhetsmorgon! En trött men lycklig Eric Saade, födelsedagsbarnet Titti Schultz helt fri från åldersångest, Leif GW Persson i högform och många fler förgyllde denna söndag. Alla klipp finns att se igen i TV4 Play. Nu tar även jag helg!", skrev hon på Instagram efter söndagens sändning.

Men helg blev det inte. Jenny fick nämligen veta att TV4-kollegan Soraya inte kunde komma in till studion i morse.

"Det blev inte helg för mig utan inhopp i Nyhetsmorgon eftersom Soraya är sjuk. Men vem behöver sova när man istället får jobba med stjärnan Martin Järborg", skriver hon i ett nytt inlägg.

Tittarreaktioner efter händelsen i Nyhetsmorgon

Ja, det blev alltså ytterligare en jobbdag – olyckligt för Jenny (och Soraya) men det verkar inte som att tittarna blev besvikna.

"Kul att se dig i rutan igen. Du är ju ett proffs! (Martin också)", skriver en av hennes följare i kommentarsfältet och flera instämmer:

"Jättebra att du var i rutan i morse."

"Bra start på min semesterdag. Heja ni."

"Tack till er båda för ett fint morgonprogram"

Foto: Instagram / jennyalversjo / sorayalavsani

Annons