Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Jenny Alversjö visar upp kärleken – följarnas glädjechock!

26 aug, 2022, 10:00 
Anders Bernunger och Jenny Alversjö

Jenny Alversjö om kärleken till Anders Bernunger.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges populäraste program. I över 30 år har sömndruckna svenskar tagit sig till tv-soffan om morgnarna för att följa med i världens senaste händelser.

Många får även en speciellt relation till programledarna och kan inte tänka sig ett program utan just deras personliga favorit. För vissa TV4-profiler går det så långt att de till och med klassas som folkkära.

Jenny Alversjö om stroken

Jenny Alversjö, 48, har lyckats med den bedriften och är i dag en mycket omtyckt programledare i rutan. Hon får ofta lite extra rampljus i media och när hon för tre år sedan fann kärleken i Anders Bernunger, 44, var det inte många som missade nyheten.

Annons

Strax efter glädjebeskedet drabbades TV4-profilen av en stroke. Den fruktansvärda händelsen stärkte bandet mellan det nykära paret.

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Och när man är som svagast och behöver andra som allra mest, vem är man då? På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära, sa Jenny Alversjö i en intervju med Amelia förra året.

Anders Bernunger och Jenny Alversjö
Jenny Alversjö med kärleken Anders Bernunger.

Jenny Alversjös kärleksord

I oktober 2021 bestämde sig paret för att flytta ihop och i dag är de fortsatt kära. I ett inlägg på Instagram hyllar nu Jenny Alversjö kärleken Anders.

Annons

”Han gör mig lycklig och hel. Tänk att vi hittade varandra bland annat människor som passerar under ett liv. Stort grattis på din dag! Älskar dig mer än jag visste var möjligt”, skriver hon och delar med sig av en bild när hon tittar drömskt på Anders.

I kommentarsfältet hyllas kärleksparet.

”Störst av allt är kärleken”, skriver Steffo Törnquists fru Caroline Törnquist.

”Hurra för Kärleken!” skriver Ann-Louise Hanson.

Foto: TT/Instagram

Annons