Jenny Alversjös framtidsbesked – glädjen med kärleken efter hjärnblödningen

Jenny Alversjö och hennes kärlek Anders tar ett stort steg i relationen – köper nytt hem tillsammans efter den tuffa tiden med hjärnblödningen.

Slå på ljud

Jenny Alversjö, 47, är en av flera folkkära programledare i Nyhetsmorgon och har jobbat på TV4 i 19 år.

– TV4 är som ett andra hem för mig. Jag kände direkt att det var där jag ville arbeta, har hon sagt i en intervju med Expressen.

Men i november 2019 försvann Jenny plötsligt från tv-rutan. Det var den 27 oktober som hon fick en sådan kraftig huvudvärk att hon behövde föras till sjukhus. Där konstaterades det att hon drabbats av en stroke.

”Enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra. Har ont i huvudet förstås och är chockad, men mest av allt är jag väldigt väl medveten om hur skört livet är. Hur enormt viktig varje dag är.

Jenny Alversjös stöd efter hjärnblödningen – kärleken Anders

Som tur var hade en viktig person nyligen kommit in i Jennys liv när hon blev sjuk, och som blev en ett stort stöd under den tuffa återhämtningen – pojkvännen Anders.

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Och när man är som svagast och behöver andra som allra mest, vem är man då? På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära, har Jenny berättat för Amelia.

– Han har sett mig i mitt sämsta skick och älskar mig ändå, visst är det härligt?

Och det verkar som att kärleken är blomstrar för paret, som nu tar ett stort steg i relationen.

Framtiden för Jenny Alversjö och pojkvännen Anders – nytt hem

I podcasten 45 minuter AV som Jenny har med stjärnkocken Erik Videgård avslöjar hon en stor nyhet.

– Jag har en överraskning att berätta för dig, du vet ju inte om det här, säger hon.

– Jag är så lycklig. Vi har köpt ett hem. Det känns jättekul. Vi är så himla lyckliga.

Jenny och Anders får tillgång till lägenheten om ett par månader men räknar med inflytt efter årskiftet. De ska nämligen skapa sitt drömboende.

– Vi måste renovera, totalrenovera!

Erik Videgård passar på att fråga om det inte är dags för Jenny och Anders att även förlova sig nu när de ändå är i gång.

– En sak i taget herr videgård, svarar hon då.

Foto: TT