Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Alversjös pinsamma miss i direktsändning – tror att ingen hör

07 dec, 2023, 10:00 

Allt kan hända i direktsändning, även misstag, och här bjuder Jenny Alversjö på en rejäl blunder.

Annons

Nyhetsmorgon och dess profiler är som ett självspelande piano. Alla vet vad de ska göra, vilka de ska ratta programmet med och hur de ska förmedla nyheter av både lättsam och allvarlig karaktär.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

De är heller inte sena med att bjuda på sig själva. Det spelar ingen roll om du heter Steffo Törnquist eller Jenny Alversjö – begår du en fadäs i direktsändning så är det bara att skratta bort det.

Men då får också programledarna räkna med att de kan komma att dyka upp i TV4:s Nyårskarameller, ett program där TV4 visar märkliga händelser som ägt rum i rutan under det gångna året.

Annons
Jenny Alversjö
Jenny Alversjö.

Händelsen med Jenny Alversjö

I onsdags så satt ett gäng TV4-profiler i Nyhetsmorgon och diskuterade varandras misstag i rutan. De skrattade glatt åt dråpligheterna och konstaterade att allt kan hända i direktsändning.

Det blev inte minst Jenny varse när hon en gång i tiden jobbade på TV4 Nyheterna som nyhetsuppläsare och skulle vägleda tittarna över till en debatt i riksdagshuset.

– Och vi ska nu direkt över till riksdagshuset i Stockholm där den debatten snart ska börja, sa Jenny Alversjö.

Annons

”Sa vad jag tänkte”

Så långt var det inga konstigheter. Jenny hade gjort sitt jobb, men när bilder från riksdagshuset kablades ut så kunde man fortfarande höra henne i sändning utbrista:

– Tala ur skägget, människa.

Jenny var vid tillfället inte medveten om att hon fortfarande hördes. Det avslöjar hon när klippet togs upp i onsdagens Nyhetsmorgon och gav också en förklaring på varför hon sa som hon gjorde.

– Jag utgick väl ifrån att jag inte hördes och sa vad jag tänkte, helt enkelt.

Ja, så kan det gå!

Foto: TT/Instagram

Annons