Jenny Alversjö i sorg efter drastiska förändringen i familjen: "Var inte beredd"

Jenny Alversjö i sorg efter drastiska förändringen i familjen: "Var inte beredd"

Jenny Alversjös son har tagit ett stort beslut och lämnat sin mamma. Nu berättar TV4-profilen om saknaden.

Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!
Slå på ljud

Jenny Alversjö, 47, har jobbat på TV4 i hela 19 år och har kommit att bli en favorit hos tittarna som programledare i Nyhetsmorgon.

Men för snart två år sedan försvann hon plötsligt från rutan. Jenny drabbades av en hjärnblödning och tvingades sjukskrivas en period. Återhämtningen var tuff men vid sin sida hade hon då nyfunna kärleken Anders Bernunger.

Nyligen gick Jenny ut med nyheten att hon och Anders köpt ett nytt hem tillsammans, vilket paret är överlyckliga över. Men samtidigt har Jennys son Leo beslutat att flytta, och det är nu något som tynger tv-profilen.

Jenny Alversjös beslut med ex-maken Patrik Larsson efter 11 år

Jenny Alversjö var tidigare gift med Patrik Larsson. Men 2016 valde de att gå skilda vägar. De hade då varit gifta i elva år men ett par betydligt längre.

– Jag tror att livet hände. Vi hade varit tillsammans i nästan 20 år och växte ifrån varandra. På engelska säger man ”you fall in and fall out of love”. Jag tycker att det är fint. Det är okej att sluta älska någon också, har Jenny berättat för Hänt.

LÄS MER: Jenny Alversjös framtidsbesked – glädjen med kärleken efter hjärnblödningen

Jenny Alversjös sorg efter sonen Leos beslut

Jenny och Patrik har dottern Olivia och sonen Leo ihop. Nu har båda barnen vuxit upp och Leo har tagit ett stort beslut inför framtiden. Han fyllde nyligen 18 år och nu har han flytt nästet för att studera i en annan stad – vilket har lämnat Jenny splittrad.

På Instagram delar TV4-profilen med sig:

"Det här med saknad.. Har alltid känt stor trygghet i att uppfostra barnen att stå på egna ben, men sen när de gör det - var inte riktigt beredd på känslostormen. Leo Alversjö är så stolt över dig och alla beslut du tagit men saknar dig varje sekund du inte är hemma."

Flera av Jennys följare känner igen sig och skriver stöttande kommentarer.

"Känner igen känslan", skriver Charlotte Perrelli varpå flera andra håller med:

"Samma känsla här. Stolt o knäckt på samma gång."

"Här är en mamma till som skriver under på de...navelsträngen är klippt sedan några år....men längtan i hjärtat är där hela tiden, ”ontskönt”."

Foto: TT, Instagram / jennyalversjo

LÄS MER: Steffo Törnquists vädjan – vill byta ut Jenny Strömstedt efter missförståndet

LÄS MER: Soraya Lavasani utbytt i Nyhetsmorgon – verkliga anledningen

LÄS MER: Steffo Törnquists framtidsbesked – kan lämna TV4 efter mångmiljonsuccén