Jenny Alversjös stilsäkra sommarstil – så klär du dig som programledaren!

Jenny Alversjö

De trendkänsliga programledarna i Nyhetsmorgon dyker jämt upp i snygga kläder.
Vill du klä dig likadant?
Här kan du inspireras och sno Jenny Alversjös härliga look!

Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskar
1:50

Efter reklamen: Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskar

(1:50)

Slå på ljud

Programledarna i Nyhetsmorgon är kända för att vara finklädda och stilsäkra. De vet helt enkelt hur man klär sig för att se proper ut i tv.

Jenny Alversjö, 48, är inget undantag och dyker gärna upp i trendiga outfits. De är ofta utvalda av TV4:s huvudstylist Siroun Forsberg, som gärna delar med sig av resultatet på sociala medier.

Jenny Alversjös outfits i Nyhetsmorgon

Jenny Alversjö i en snygg kostym med lite mildare toner som passar utmärkt till den lite skarpare blå skjortan. Kostymen kommer från från Massimo Dutti, skjortan från Marville Road och skorna från Rizzo. Vi kan bara instämma med Siroun Forsberg: ”Så snyggt!”.

Wow! Jenny Alversjö vet verkligen hur man klär sig för en dag i nyhetsstudion. Den gråa färgen smälter in bra in i studions lite starkare färger. Den passar dessutom utmärkt till en aw eller lite festligare tillfällen. Klänningen kommer från Filippa K.

Sofia Geites underbara sommarklänningar – här hittar du dem!

En somrig och likväl stilren som avslappnad outfit bestående av vad som ser ut att vara mintfärgad satinblus. De kamelfärgade byxorna blir ett snyggt komplement till en redigt stilsäker outfit. Blusen kommer från Stenströms och byxorna från Filippa K.

Det går inte annat än att älska den här kostymen. Jenny Alversjö strålar verkligen och färgen passar henne helt perfekt. Kostymen kommer från Samsoe Samsoe, skorna från Stiina.J.

Foto: Instagram