Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny och Niklas i sorg – efter katten Kerstins plötsliga död

24 okt, 2022, 07:57 
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt
Kändiskatten Kerstin somnade in under söndagen.
Annons
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Niklas och Jenny Strömstedts katt Kerstin Strömstedt har gjort stor succé på Instagram. Tusentals svenskar har följt hennes vardags och nyligen släppte hon boken ”Vid regnbågens slut finns en katt”.

Under söndagen fick den 10 år gamla katten föras till veterinären efter att ha drabbats av kraftig feber. Jenny Strömstedt delade själv med sig av de tråkiga nyheterna.

"Det blev en söndag hos veterinären. @kerstinstromstedt har feber och mår inte bra. Vi håller tummarna. Ps. Jag vet att hon bara är en katt. Men ni vet hur det är med husdjur. #älskadekisse", skrev hon på Instagram.

Annons

Katten Kerstin död

Nu har katten Kerstin dött.

”Jag var inte beredd på att du skulle lämna oss redan och tomheten ekar. Det gör ont. Nej, du var inte bara en katt och det vet alla som förlorat ett älskat husdjur. Jag lånar barnatron och målar varma yllefiltar, mat i mängder och en soffa där du sitter i pappa Nisses knä, tittar på allsvenskan och inväntar vår slutsignal här nere. Vi ses så småningom”, skriver Jenny Strömstedt på Instagram.

”I går kväll for hon till katthimlen, älskade Kerstin. Vi kommer att sakna henne oändligt mycket”, skriver Niklas Strömstedt.

Foto: TT/Instagram

Annons