Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny och Niklas Strömstedts sorg – älskade katten död: "Mycket, mycket sorgligt"

23 feb, 2024, 13:15 
Jenny och Niklas Strömstedt har förlorat en kär familjemedlem.
Annons

Makarna Jenny och Niklas Strömstedt har sorg. Under fredagen meddelar de att den älskade katten Eva-Charlotte har gått bort, 14 år gammal.

– Det är mycket, mycket sorgligt men Eva-Charlotte har idag på förmiddagen återförenats med Kerstin vid regnbågens slut, skriver paret från katten Kerstins Instagram.

5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!Brand logo
5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!

Jenny och Niklas Strömstedts sorg – katten död

Jenny och Niklas hade i många år katterna Eva-Charlotte ofta kallad E-C, och Kerstin. De gick att följa via ett gemensamt Instagram-konto, och blev snabbt följarnas favoriter.

Annons

I oktober 2022 meddelade de att Kerstin hektiskt gått bort. Kerstin som dessutom släppt en egen bok, var så folkkär som en katt kan bli, och sörjdes av många.

Nu kommer nästa sorg för familjen, bara kort efter att de skaffat sig nya kattungar. Den äldre katten Eva-Charlotte har dött.

– Tack kompis för att jag fick vara din människa. Kattsorgen är stor, skriver Jenny Strömstedt på Instagram.

Jenny och Niklas Strömstedt stöttas av följarna efter kattens död

Eva-Charlotte blev fjorton år gammal, och på Instagram berättar Jenny och Niklas att det inte fanns något annat beslut att ta.

– Hon var gammal och mådde inte bra och ingen medicin eller behandling skulle kunnat göra henne frisk och glad igen och efter samtal med veterinären fanns det bara en väg. Nu lider hon inte längre. Outsäglig sorg och saknad. En tröst är att det du minns - det finns!

Paret stöttas av följarna, som deltar i sorgen.

"Åh lilla fina vännen 💔" skriver Anders Bagge.

"Så oerhört sorgligt. Men hon väntade tills småkissarna var på plats så hon visste att någon skulle ta hand om er innan hon lämnade. ❤!" kommenterar en annan.

"Men fina E-C det var riktigt ledsamma nyheter! Men nu får du vara tillsammans med Kerstin iaf. Det är som ni säger - det man minns det finns" skriver en tredje.

Foto: TT

Annons