Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny och Niklas Strömstedts tråkiga besked på bröllopsdagen: "Inget utrymme"

16 jul, 2022, 16:00 
AvIndra Nordemar

Elva år som gifta, men något firande blir det inte.

Annons
Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tvBrand logo
Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tv

Jenny och Niklas Strömstedt har visat sig vara en oslagbar duo – både i hemmet och på jobbet.

De träffades en kall vinterdag 2007. Fyra år senare slog de sina påsar samman. Och det verkar som att kärleken växer sig starkare mellan makarna för varje år som passerar.

I dag den 16 juli är det elva år sedan som de gifte sig. Men nu ger de ett trist besked på självaste bröllopsdagen.

Jenny och Niklas Strömstedts succé ihop

Jenny och Niklas är inte bara kärlekspartners – det arbetar även ihop med programmet Tillsammans med Strömstedt. Där möter de andra par för djupa samtal om allt mellan himmel och jord – ett koncept som verkligen gått hem i tv-sofforna. Eller kanske är det just Niklas och Jennys fina kemi som lett till storsuccén?

Annons

Men det är ju inte det "enda" som Niklas och Jenny sysslar med. Som de flesta vet är Jenny en av TV4:s mest framstående profiler. Både som programledare i Nyhetsmorgon och just nu i valåret med kanalen.

Niklas däremot är ju egentligen inte alls en tv-profil, utan artist – mest känd från popgruppen GES som består av Niklas själv samt Anders Glenmark och Thomas "Orup" Eriksson.

Just nu är trion ute på Sverigeturnén "Stanna världen en stund", vilket innebär att Jenny och Niklas spenderar en hel del tid isär denna sommar, och så även på deras bröllopsdag.

Strömstedt besked på bröllopsdagen: Isär

De firar "strålbröllop", men något firande blir det alltså inte. På Instagram har de tillägnat varsin kärlekshyllning till varandra, där de även förklarar läget.

"Det heter tydligen Stålbröllop när man har varit gift i elva år. Ser fram hundraelva till minst. Idag GES dessvärre inget utrymme för firning men imorgon är en annan dag. Då min älskling - ety allt leder mig till dig", skriver Niklas.

Ja, det verkar som att Jenny kommer åka och se sin make och GES i morgon kväll – och då finns det förmodligen tid till att även fira den fina kärleken som de delar!

"Japp! Väljer honom alla dagar i veckan för all evighet amen och till månen och tillbaka igen utan stjärnstopp. Grattis på bröllopsdagen min älskade livskamrat! På morgondagens gig står jag i publiken och skriker. #supertrouper #stålbröllop #", skriver Jenny.

Foto: TT

Annons