Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Jenny och Niklas Strömstedts relationsbeslut – efter 15 år

02 maj, 2022, 14:00 
AvIndra Nordemar

Makarna Jenny och Niklas Strömstedt har tagit ett beslut.

Annons
TV: Jenny Strömstedts markering mot Niklas: ”Taskigt”Brand logo
TV: Jenny Strömstedts markering mot Niklas: ”Taskigt”

Jenny och Niklas Strömstedt har varit ett par i 15 år. 2011 slog de sina påsar samman och i dag kan makarna även kalla sig kollegor.

I fem säsonger har de haft programmet Tillsammans med Strömstedts där de möter andra kända par för djupa samtal om allt mellan himmel jord. Och det har visat sig att Niklas och Jenny verkligen går hem i tv-sofforna, då programmet blivit en storsuccé.

Ja, uppenbarligen funkar de bra ihop, både i hemmet och på jobbet. Men nu skils de åt. Denna sommar kommer makarna nämligen befinna sig på olika håll.

Jenny och Niklas Strömstedt första möte för 15 år sedan

Sedan Niklas och Jennys träffades 2007 har de mer eller mindre varit oskiljaktiga.

Allt började en kall vinterdag i Stockholm då Jenny missat en avspärrning där det ska ha stått: "Varning för istappar". Då var Niklas där. Han sprang fram till Jenny och varnade henne, det slutade med en fika som sedan ledde till äkta kärlek.

Annons

Utåt verkar makarna vara som gjorda för varandra. Och den ene är alltid vid den andres sida. Men när ELLE-galan ägde rum häromdagen dök Jenny plötsligt upp ensam, vilket fick många att undra: Var är Niklas?

Jenny Strömstedt besked om framtiden med Niklas

Det visade sig att han stannat hemma då han hade en del att ta hand om. Och det verkar som att Jenny får vänja sig vid tanken att vara utan Niklas en tid framöver. Planerna inför sommaren innebär nämligen en hel del tid isär för makarna Strömstedt.

– Min käre man ska ut och spela med GES på lite olika ställen, säger Jenny till Hänt och fortsätter:

– Och jag förbereder mig för valet, så jag kommer också jobba en hel del med det. Det här blir en jobbsommar tror jag faktiskt.

Foto: TT

Annons