Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts relation till Niklas okända syster – så ser hon ut!

29 aug, 2022, 19:00 

Här är Niklas Strömstedts okända syster!

Annons
Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tvBrand logo
Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tv

Jenny Strömstedt, 50, och Niklas Strömstedt, 64, har varit gifta sedan 2011 men verkar än idag vara kärare än någonsin.

Båda två delar med sig av sina härliga och fartfyllda liv på sina sociala medier, och vi har även fått följa dem i programmet Tillsammans med Strömstedt, där de träffar andra kända par, i många år.

Familjen Strömstedt verkar verkligen vara en mycket kärleksfull familj, och både Niklas och Jenny är duktiga på att hylla sina nära och kära.

Jenny och Niklas Strömstedt
Jenny och Niklas är så fina ihop!

Jenny Strömstedts hyllning till Niklas Strömstedts syster

Något som alla kanske inte vet är att Niklas har en lillasyster vid namn Lotten Strömstedt – och igår var det hennes födelsedag!

Annons

Syskonen verkar ha en väldigt nära och fin relation, och Niklas skrev en väldigt kärleksfull hyllning till sin syster på födelsedagen.

"Plötsligt fyller lillasyster 60 år och jag fattar ingenting. Nyss lekte hon med käpphästar och var kär i mina kompisar. Älskade Lotten - jag är så glad att just jag får vara din bror. Grattis & Hurra & Kärlek & Glädje!", skriver artisten på Instagram.

Även Jenny verkar ha en väldigt fin relation till sin svägerska, och skickar även hon en fin hälsning på Instagram till födelsedagsbarnet.

"Idag fyller min bästa underbara begåvade roliga smarta svägis 60-år. Hurra för @lottenstromstedt som vi älskar så mycket!", skriver hon följt av ett rött hjärta.

Så fint att se att de har en så nära relation! Och visst ser man likheten mellan syskonen Niklas och Lotten?

Annons