Jenny Strömstedt bröt ihop i tårar efter maken Niklas ord i tv-sändningen

Jenny Strömstedt i tårar när hon och Niklas besöker Christina Schollin och Hans Wahlgren i Tillsammans med Strömstedts i TV4

I programmet Tillsammans med Strömstedts träffar Jenny och Niklas olika kändispar för att få veta mer om kärlek och relationer. Men i dagens avsnitt får de för första gången uttrycka sin egen kärlek – och det blir både skratt och tårar.
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet
Slå på ljud

I fyra års tid har programledaren Jenny Strömstedt och maken och artisten Niklas Strömstedt besökt olika kändispar i det hyllade programmet Tillsammans med Strömstedts i TV4. Ikväll, torsdagen den 18 mars, är det dags för det fjärde avsnittet för säsongen och paret åker till Lagnö för att träffa Christina Schollin och Hans Wahlgren. De berättar hur man får ett äktenskap att hålla i 63 år och ger dessutom Jenny och Niklas ett uppdrag.

LÄS MER: Jenny Strömstedts utseendeförändring – bilden avslöjar!

Maken Niklas får Jenny Strömstedt att gråta

Christina talar nämligen varmt om den gången då hon lät sin make läsa hennes dagboksanteckningar, vilket gav Hans ett helt nytt perspektiv på relationen. Jenny och Niklas får sedan gå iväg och skriva brev till varandra. Brev som handlar om vad de vill hinna göra innan de blir gamla.

Och när Niklas läser upp sitt brev blir det känslosamt.

Niklas Strömstedt i Tillsammans med Strömstedts i TV4

– Jag skrev ”nu tänker jag på hur det ska bli sen. När jag är gammal och mycket äldre än du. Har vi hunnit med allt vi vill ha gjort då. Ska vi åka ut i världen innan dess? Jag tänker med att du har massa ord du borde skriva, för jag vet ingen har som har ditt språk och alldeles unika hjärna”.

Paret Strömstedt besöker Christina Schollin och Hans Wahlgren

Nu börjar jag gråta, säger Jenny efter att ha lyssnat på de fina orden.

– Det var vad jag skrev. Vad skrev du?, frågar Niklas varpå Jenny svarar:

– Jag skrev inte så fint som du. Men det handlade kanske om det. Vad som är nu och vad som är framåt. Att man hittar en idé om hur man ska använda tiden. Det är så mycket jag vill hinna göra med dig. Vi ska ju fan inte dö än, säger hon i programmet.

Jenny Strömstedt i Tillsammans med Strömstedts i TV4

Tillsammans med Strömstedts, avsnitt 4, sänds torsdagen den 18 mars i TV4 kl. 21.

LÄS MER: Christina Schollin får hemskt besked – maken drabbad: "Hoppas vi klarar oss"

Foto: TT