Jenny Strömstedt hyllning till familjemedlemmen efter de oväntade framgångarna

Jenny Strömstedt hyllar familjemedlemmen efter de oväntade framgångarna

Foto: TT/Instagram

Det oväntade har hänt för en omtyckt familjemedlem!

Julia Dufvenius och Christopher Wollters stora kärlekskris: ”Jävlar vad vi har bråkat”
1:27

Efter reklamen: Julia Dufvenius och Christopher Wollters stora kärlekskris: ”Jävlar vad vi har bråkat”

(1:27)

Slå på ljud

Programledaren Jenny Strömstedt och sångaren Niklas Strömstedt är nog allra mest kända för sitt livstilsprogram "Tillsammans med Strömstedt". Där träffar de andra "kändispar" som berättar om sina äktenskap och förhållanden.

Utöver Jennys roll som programledare för Nyhetsmorgon och att Niklas är en del av gruppen GES så har paret ett gemensamt brinnande intresse – deras kära katt och familjemedlem, Kerstin Strömstedt.

Chocken! Så här såg Nyhetsmorgon–profilerna ut som unga

Mycket framgång för katten Kerstin

Kerstin har ett eget instagramkonto som uppdateras mycket flitigt. Troligtvis modereras kontot av husse Niklas men kontot skriver inläggstext i jag–form som att Kerstin skriver. Något som har kommit att bli mycket uppskattat av kontots följare.

Kerstin Strömstedt har kommit att bli något av en mediepersonlighet och efter att ha fått närmare 100 000 följare, en bok och egen låt så har Kerstin fått det ärofyllda uppdraget att pryda omslaget till DN Kultur.

Matte Jenny ger stor eloge till Kerstin

Katten Kerstin är otroligt stöttad av husse och matte som är mycket stolta över den framgång och publicitet familjemedlemmen har fått.

Kerstin Strömstedt pryder DN Kultur idag

Foto: Instagram @jennystromstedt

"Detta är dagens märkligaste, och roligaste. Vi gratulerar @kerstinstromstedt till att vara familjens enda medlem som platsar på DN–kulturs etta." skriver Jenny Strömstedt på instagramstory till en bild på omslaget.

Vad fint att Kerstin stöttas av familjen !

Jenny Strömstedts besked om framtiden på Nyhetsmorgon – väcker känslor

Foto: TT/Instagram