Jenny Strömstedt i tårar efter händelsen med dottern – stödet från Niklas

11 jun, 2022, 11:40 
AvIndra Nordemar

Jenny Strömstedts yngsta dotter har vuxit upp.

Annons
Jenny Strömstedts ärliga ord om barnen – berättar om sorgen
Jenny Strömstedts ärliga ord om barnen – berättar om sorgen

Jenny och Niklas Strömstedt har varit ett par sedan 2007 då de möttes en kall vinterdag i Stockholm. Jenny hade missat en avspärrning där det ska stått: "Varning för istappar". Då var Niklas där. Han skyndade sig fram till Jenny, det ledde till en fika som i sin tur ledde till att kärlek uppstod.

2011 ringde bröllopsklockorna och sedan dess har de levt en lyckligt familjeliv med deras respektive barn och bonusbarn. Ja, Niklas och Jenny har inga gemensamma barn, men båda har barn sedan tidigare äktenskap.

Både Niklas och Jenny är förälder till tre. Niklas har dottern Maja och sönerna Simon och Adam, Och Jenny är mamma till tvillingarna Mika och Kitty, samt dottern Vanna.

Jenny Strömstedts tårar: "Lilla V"

Vanna är yngst i syskon- bonussyskonskaran och nu har hon nått en milstolpe i livet – nämligen studenten.

Annons

Att se yngsta dottern springa ur har rört upp starka känslor hos Jenny, som delar med sig av tankarna på Instagram:

”Jag började grina redan på väg till skolgården. Nu har lilla V tagit studenten och Niklas påpekade att sex av sex är baxade genom systemet. Fast de har gjort jobbet helt själva”, skriver hon och fortsätter:

”Sen firade vi ungen som är så stor nu med bonus- plast- gud- extra- och alldeles vanliga föräldrar. Sjukt stolt. Sjukt blödig. Grattis älskling! Din kompass kommer alltid leda rätt!”.

Niklas Strömstedt ord om bonusdottern

Även Niklas, som varit en del av Vannas liv ända sedan hon var ett litet barn, skriver om sin stolhet:

”Den sjätte och sista baxad genom de första tretton åren i skolan. Matteprov, försovningar, luciatåg och betyg. Idag var det Vanna som jag har haft lyckan att få följa sen hon var tre. Det första hon sa till mig var ”Kör rakt!” Ett lysande råd och hon kommer att hitta vägarna. Grattis & Hurra!”.

Foto: TT

Annons