Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedt skadad i hemmet – berättar själv om olyckan

12 okt, 2023, 08:30 

Jenny Strömstedts egna ord om händelsen i hemmet.

Annons

Jenny Strömstedt har med åren blivit en av TV4:s mest folkkära profiler. Med van hand kan hon agera programledare för både Nyhetsmorgon och valdebatter som om det inte är någon större grej.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Hon räds heller inte att vara lite personligt. Det blev tydligt när hon i samband med Kristallengalan vandrade fram på röda mattan och avslöjade vad hon hade i sin väska.

– Vad jag har i min väska? Jag har hemnycklarna, ett läppstift och kanske en tjuvrökningscigg. Vi får se, sa Jenny Strömstedt till Expressen.

Annons
Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt.

Jenny Strömstedts privatliv

Att Jenny Strömstedt gärna delar med sig av livet utanför rutan är ingen hemlighet och på sociala medier lägger hon gärna ut bilder på vad som pågår i privatlivet.

Där har det också framkommit att hon finner ett stort intresse för trädgårdslivet. Hon verkar dessutom ha väldigt gröna fingrar och gillar att dela med sig av naturens senaste händelser.

”Sista dahliorna plockade, knölarna på tork i hallen och nyponen lyser röda. Det får bli soppa nästa vecka dock. Förkylning på g. Men lökarna är i jorden (vitlöken med) Aldrig tillräckligt många”, skrev hon nyligen.

Annons

Visar upp skadan

Men allt är inte guld och gröna skogar i Jennys liv. Hon delar även med sig av bakslagen och nu berättar hon om en skada som hon ådrog sig i hemmet, när hon jobbade framför datorn.

”Håll inte datorn ovanför huvudet med en hand när du ligger ner i soffan samtidigt som du ska rätta till en kudde i ryggen”, skriver Jenny Strömstedt.

Ja, det visar sig nämligen att den folkkära TV4-profilen råkat tappa datorn i huvudet. Olyckan har dessutom resulterat i ett plåster på kinden, men utöver det verkar hon ändå må bra.

Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt tappade datorn i huvudet och fick ett sår. Här visar hon upp skadan.

Foto: TT/Instagram

Annons