Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Jenny Strömstedt stoppad innan festen – tvingades berätta allt

04 sep, 2023, 08:01 

Jenny Strömstedt stoppades på röda mattan inför Kristallen-galan.

Annons

Jenny Strömstedt är ett välkänt ansikte i tv-rutan. Genom åren har hon synts i en rad olika program, men för många är hon främst känd för sina vetgiriga frågor i Nyhetsmorgon.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Under åren har hon bjudit på oförglömliga minnen, ofta med parhästen Steffo Törnquist vid sin sida, och med tiden har de skapat en relation till tittarna som gjort duon väldigt folkkär.

De har också blivit goda vänner privat. Det är inte helt ovanligt att den enda dyker upp på den andras sociala medier och nästan alltid så bjuds det på glada miner när de väl ses.

Annons
Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt inför Kristallen 2023.

Jenny Strömstedts besvikelse

Därför var det heller inte konstigt att duon såg till att ta gemensamma steg till den stora Kristallen-festen, som ägde rum på Cirkus i Stockholm förra veckan.

Dessvärre var programmet Nyhetsmorgon inte nominerat i någon kategori, så Jenny, Steffo och Nyhetsmorgon-gänget fick helt enkelt festa loss utan några planer på prisregn.

– Det är jättesynd att inte Nyhetsmorgon är nominerat. Det är lite som att vi är så stora att vi blir tagna för givet, men det är som det är och vi hejar såklart på Efter fem söndag och Kalla fakta, det vore jätteroligt om de tog hem en Kristall ikväll igen, säger Jenny Alversjö till Svensk Dam.

Annons

Jenny stoppad inför festen

Och Jenny verkade vara vid gott mod, trots att hon strax innan festen stoppades av Expressens reporter Lotta Gray och frågades ut vad hon hade med sig i sin handväska.

– Vad jag har i min väska? Jag har hemnycklarna, ett läppstift och kanske en tjuvrökningscigg. Vi får se, svarade Jenny Strömstedt glatt.

Ja, det såg verkligen ut som att TV4-gänget hade det trevligt, trots att det inte blev några nomineringar till Nyhetsmorgon den här gången.

Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt.

Foto: TT

Annons