Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts egna ord – därför tvingades hon bryta sändningen: "Blev värre"

25 nov, 2023, 12:23 

Nu bryter Jenny Strömstedt tystnaden.

Annons

Jenny Strömstedt rattade lördagssändningen av Nyhetsmorgon, som hon brukar. Men efter en dryg halvtimme gick programmet som vanligt till paus, och i rutan satt istället Anders Pihlblad.

Nu berättar Jenny vad som egentligen hände när hon fick bryta sändningen.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Anders Pihlblad tvingas rycka in när Jenny Strömstedt bryter Nyhetsmorgon

– Jenny känner sig lite krasslig och då tar vi det säkra före det osäkra. Jag hoppar in och försöker hålla ställningarna och hoppas det går bra.

Ja, så sa Anders Pihlblad när han hastigt ryckte in och tog Jenny Strömstedts plats i Nyhetsmorgon efter en reklampaus. Detsamma skrev Nyhetsmorgon själva på sin Instagram, att Jenny blivit krassligt.

Tittarna skickade sina krya på dig-hälsningar till Jenny, och hyllade Anders för hans snabba omställning.

Annons

Jenny Strömstedts egna ord – därför tvingades hon bryta Nyhetsmorgon

Nu, ett par timmar senare, berättar Jenny själv om vad som egentligen hände. Hon passar också på att tacka Anders Pihlblad som kunde rycka in med så kort varsel.

– Hej alla omtänksamma! Ingen fara på taket. Jag har fått nått av alla virus som gåt och symptom som kändes hanterbara när jag åkte till jobbet blev värre. En vill icke dra ner sina gäster i flunsaträsket heller. Nu har jag sovit fem timmar, behåller ryggläge och tackar Anders för strålande jobb, skriver hon på Instagram.

Ett lugnande besked från Jenny alltså, och ett klokt beslut för alla involverade. Vi önskar Jenny ett snabbt tillfrisknande!

Foto: TV4

Annons