Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts hemliga beteende i Göteborg - visas på smygtagen bild

27 jun, 2023, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt var i Göteborg då hon såg en av sina idoler. Foto: TV4, Instagram.

Jenny Strömstedt blev starstrucked i Göteborg.

Annons

Jenny Strömstedt är en av Sveriges mest framgångsrika programledare och TV-profiler. Hon har jobbat på TV4 i 20 år och varit en av de rullande programledarna för morgonprogrammet Nyhetsmorgon i flera år. Tillsammans med bland annat Steffo Törnqvist har hon levererat alla sorters olika nyheter och även bjudit en hel del på sig själv.

5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!Brand logo
5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt i Göteborg

Tillsammans med sin make Niklas Strömstedt har de även bjudit hem olika kända par för att diskutera olika ämnen i programmet "Tillsammans med Strömstedts".

Jenny är alltså välkänd för hela Sverige och det är nog många som hade blivit lite starstrucked av att se henne på gatan. Men även Jenny som är känd har egna idoler som hon kan bli lite nervös för att träffa. Vilket hon visade under sitt senaste besök i Göteborg.

Annons

Hon är nämligen där tillsammans med sin man, Niklas, för att kolla på legendaren Bruce Springsteens konsert på Ullevi under måndagen, 26 juni.

Bruce som är 74 år är nämligen ute på en världsturné där han gör två konserter på Ullevi, 24 och 26 juni. Förra gången han var i Sverige var under 2016. Det var många som blev överlyckliga över det roliga beskedet att artisten skulle komma tillbaka efter sju år till Ullevis scen, även Jenny Strömstedt. Men det är inte världsstjärnan som fick Jenny att rodna. Utan det var en annan Göteborg-legendar, nämligen Glenn Hysén.

Jenny Strömstedts smygfoto på Glenn Hysén

Under sitt besök i Göteborg satt hon på en restaurang, då Glenn plötsligt gick förbi. Programledaren hade då telefonen uppe och såg till att få ett smygfoto på den före detta fotbollsspelaren, och la sedan ut bilden på Instagram där hon hyllar legendaren lite skämtsamt.

Jenny Strömstedt smygfoto
Foto: Instagram

– Min man tror att jag följt med till Göteborg för att se Bruce en sista gång..., skriver hon på inlägget.

Följt av ytterligare en bild, men denna gången är den in zoomad och man ser Glenn Hysén gåendes utanför restaurangen.

Jenny Strömstedt smygfoto
Foto: Instagram.

– Men jag kan åka hem redan nu, skriver hon följt av en hashtag med texten "Glenn Hysén".

Så även kändisarna kan bli betagna när de ser sina egna idoler, vilket Jenny Strömstedt visar oss med sin hyllning till fotbollsstjärnan. Vi får hoppas att hon får en trevlig kväll på Bruce konserten trots att hon redan känner sig nöjd med Göteborg-vistelsen.

Annons