Jenny Strömstedts hemliga kändisfest – han stod för uppträdandet

03 aug, 2022, 14:45 
AvSimon Holm Stålhand

Festen pågick till småtimmarna!

Annons

Den älskade TV4-profilen, som ofta syns i Nyhetsmorgon, Jenny Strömstedt fyllde 50 år under tisdagen. Det firade stort med en privat fest på Bomanshotellet i Trosa.

Givetvis var Jenny Strömstedts man, Niklas Strömstedt på plats och firade sin fru. Platsen, Bomanshotellet var nog ingen slump. Det var nämligen där som Jenny och Niklas Strömstedt gifte sig under sommaren 2011 efter att ha varit tillsammans sedan 2008. Fredrick Federley var vigselförrättare och ringarna hade Niklas Strömstedts ex-fru Efva Attling, designat.

Kändistätt på 50-årsfirandet!

Recept.se Nyhetsbrev

Jennys parhäst, Steffo Törnquist var givetvis närvarande på festandet. Han uppmärksammade sin goda vän och kollega via Instagram.

"I morse uppvaktade vi Jempa på 50-årsdagen. Självklart tappade hon prinsesstårterosen efter några sekunder. Det är ju bland annat därför man tycker så mycket om henne", skriver han och gratulerar henne på sin dag!

Flera svenska kändisar var inbjudna till det stora firandet. Några av de som närvarade på festen var programledaren Kristian Luuk, komikern och författaren Jonas Gardell, komikern och producenten Felix Herngren och skådespelarskan Gizem Erdogan.

Annons

Kristian Luuk var toastmaster och enligt hans händelser på Instagram så var det ett väldigt uppskattat inslag i firandet där han rev ner skratt från alla gäster!

Kristian Luuk
Victoria Skoglund la upp denna på Instagram! Foto: Skärmdump/Instagram

Enligt flera av gästernas händelser på Instagram så verkade det som att festen pågick till småtimmarna. Och det tycker vi att de var värda!

Stort grattis i efterskott, Jenny!

Annons