Jenny Strömstedts ilska – har fått nog: "Tänk själva!"

13 jan, 2023, 20:11 

Det oacceptabla beteendet får Jenny Strömstedt att ryta ifrån ordentligt.

Annons
Jenny Strömstedts utspel om kungafamiljen: "Förlåt Victoria..."
Jenny Strömstedts utspel om kungafamiljen: "Förlåt Victoria..."

Jenny Strömstedt, 50, är en av våra mest folkkära och erfarna journalister. Hon har jobbat på TV4 i 30 år och vi är mest vana vid att se henne i tittarfavoriten Nyhetsmorgon.

I hennes vinterprat på Nyårsafton berättade hon bland annat just om de olika erfarenheter och lärdomar hon fått under åren som journalist.

Det är tydligt att Jenny verkligen älskar sitt jobb, men allt är inte alltid guld och gröna skogar. Nu ryter programledaren ifrån ordentligt på Instagram.

Recept.se Nyhetsbrev
Jenny Strömstedt, programledare för "Brottsjournalen" i TV4
Jenny är en av de mest välkända TV4-profilerna.

Jenny Strömstedt ryter ifrån – efter falska artiklarna: "Tänk själva!"

I slutet av december publicerade Jenny en bild på Instagram, som föreställde en fejkad reklam som gjorts med henne som ansiktet utåt.

Annons

"Viktigt meddelande! Jag gör ALDRIG reklam. Ser ni reklam med mig oavsett vad det handlar om är det FEJK. En allmän uppmaning - var alltid kritisk. Allt som låter för bra för att vara sant är i allmänhet för bra för att vara sant. Annonsen är anmäld", förklarade hon då.

Men trots att Jenny röt ifrån ordentligt så tycks inte bedrägerierna upphöra. På fredagen publicerar hon ännu fler fejkade artiklar och annonser där man använt sig av hennes ansikte.

"Fotomontage och fejk. Vi anmäler och anmäler men inget händer", skriver Jenny på Instagram Story och taggar Instagram och Facebook.

"Dags för upprensning. Jag kan inte heller dementera fler gånger så den enda verksamma uppmaningen. TÄNK SJÄLVA!", avslutar Jenny.

Jenny Strömstedt har fått nog av de fejkade artiklarna och annonserna.
Annons