Jenny Strömstedts snuskiga utspel inför alla: ”Som glidmedel”

25 jan, 2023, 15:30 

Carina Berg fick Jenny Strömstedt att avslöja allt.

Annons

Carina och Erik Berg älskar verkligen hus. På senare tid har de tagit sig an en rad olika hus- och renoveringsprojekt, vilket de bland annat dokumenterat i tv-programmet Bergs drömkåk.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Förra året köpte paret en ny lyxvilla i Danderyd för närmare 18 miljoner kronor. Trots att det återstår en del renovering av huset från 60-talet, har Carina och Erik nu flyttat in i den 200 kvadratmeter stora villan.

”Ett rum är nu helt klart. Komplett med installerad röksugsmanick i öppna spisen. Så vi slipper dimman och grilldoften som hängde kvar i en vecka efter första brasan”, skriver Carina Berg på Instagram.

Carina Berg avslöjar julklappen från Erik

Recept.se Nyhetsbrev

Varken Carina eller Erik duckar för att dela med sig av vardagslivet på sociala medier. Självklart är det inte bara husdrömmar som är i fokus, utan paret är även noggranna att skämma bort varandra i stunder.

Annons

Det blev extra tydligt när Carina avslöjade att hon fått sitt favoritgodis av Erik i julklapp. I ett inlägg skriver hon kärleksfullt om den fina, personliga och söta julklappen.

"Att Erik köpt ett proffspack peps till mig i julklapp är ren kärlek. Kärlek som smakar mint (nyttig tandborstfeeling) och choklad (gött)".

Jenny Strömstedt: ”Som glidmedel för själen”

Och det verkar inte bara vara Carina som har en faiblesse för peps. Kommentarsfältet är fyllt av följare som har egna upplevelser av den den mintsmakande godissorten.

TV4-stjärnan Jenny Strömstedt är en av alla godisälskarna som reagerat på inlägget – och i hennes fall gäller det även andra sorter i kategorin mintchoklad.

”All sorts mintchoklad är som glidmedel för själen”, skriver hon.

Av svaren att döma är det många som uppskattar Jennys humoristiska kommentar:

”What you said! Amen sistah!”, skriver en person.

”Du är för rolig”, skriver en annan.

Jenny Strömstedt med maken Niklas Strömstedt
Jenny Strömstedt, här med maken Niklas Strömstedt, avslöjar att hon älskar mintchoklad.

Foto: TT

Annons