Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts tvillingdöttrar har vuxit upp – så ser de ut idag

07 jan, 2024, 14:00 
Vendela Lönnqvist
Sötnosar!
Sötnosar!

Så stora de har blivit!

Annons

När Jenny Strömstedt gifte sig med Niklas Strömstedt blev deras sammanslagna familj enorm.

Detta eftersom Jenny, som tidigare var gift med Fredrik Östergren, hade tre döttrar. Niklas, i sin tur, hade tre barn från relationerna med Efva Attling och programledaren Agneta Sjödin.

Jenny Strömstedts krav på Steffo TörnquistBrand logo
Jenny Strömstedts krav på Steffo Törnquist

Jenny Strömstedt om svartsjukan mot bonusbarnen

I början var det inte helt lätt att sammanstråla två familjer, något "Nyhetsmorgon"-profilen berättar om i "Tillsammans med Strömstedts" från 2017:

Annons

– Det här är så fula saker så det kan man inte prata om. Att man kan bli svartsjuk på ett bonusbarn som tar upp mycket tid, plats och utrymme hos den man är nyförälskad i. Det kunde jag nog känna ibland, men jag måste faktiskt säga att jag tycker jag höll mig. Det var ingenting som jag någonsin tog ut.

Jenny Strömstedt har tvillingdöttrar

Jennys tre döttrar går under namnen Vanna, 20, och tvillingarna Mika och Kitty, 22.

Och det är inte ofta hon delar med sig av bilder på sina barn. Den senaste bilden är från 2020 – och mycket har hänt sedan de var småttingar.

Fotot som Jenny delade på sina tvillingar är från 2005. Då var tjejerna bara fyra år gamla.

”Det är visst internationella tvillingdagen idag. Jag är mest glad att jag fick dem båda. Just de två. En sån gudomlig tur!”, skrev Jenny under inlägget.

Så ser Jenny Strömstedt tvillingbarn ut idag

Idag har tvillingarna vuxit upp och lever på skilda håll i landet. Men mycket tyder på att bägge döttrar går i sin mammas fotspår.

Annons
Mika Östergren.
Mika Östergren.

Mika bor fortfarande i Stockholm och studerar i skrivande stund journalistik och digitala medier på Södertörns Högskola. Tidigare studerade hon på Kulturama och Södra Latin i centrala Stockholm.

Kitty Östergren.
Kitty Östergren.

Kitty, däremot, tog sitt pick och pack till Malmö. Hon jobbar likt sin mamma med journalistik på magasinet KULT, där hon skriver bland annat bokrecensioner.

Så kul att se!

Annons