Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny och Niklas Strömstedts gemensamma beslut – efter 16 år ihop

02 apr, 2024, 17:00 
Jenny och Niklas Strömstedt
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt kommunicerar sitt beslut – efter över 16 år ihop.
Annons
Niklas Strömstedts okända bråk med JennyBrand logo
Niklas Strömstedts okända bråk med Jenny

Niklas, 65, och Jenny Strömstedt, 51, är i den unika positionen att inte bara vara man och hustru – de har också varit kolleger.

Ja, i flera säsonger rattade de Tillsammans med Strömstedts ihop där vi också fick en unik inblick i Jennys och Niklas relation.

Samtidigt har makarna mycket på sina olika håll och i perioder tillbringar de därför tid isär – men nu har paret tagit ett helt annat beslut.

Jennys och Niklas hektiska scheman

Jenny och Niklas träffades på filmiskt vis när de samma dag flyttade in i samma kvarter och sedan sprang på varandra på café.

Annons

Här utbytte de nummer med de är inte helt överens om vem som "raggade på vem". Som Jenny sagt i Tillsammans med Strömstedts:

– Jag kanske skickade ett sms men det var ju du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen var att det var du som raggade upp mig.

Tur att sms skickades i alla fall. I dag har ju Jenny och Niklas varit tillsammans i 16 år och gifta i 13.

Uppenbarligen har makarna knäckt koden till det här med ett långt äktenskap. Och det är också en speciell relation då båda jobbar i rampljuset.

Det är anledningen till att Jenny för två år sedan berättade att hon skulle ha en "jobbsommar" för att förbereda sig för valet samtidigt som maken Niklas turnerade med GES.

Men under sina år ihop har Jenny och Niklas också förstått att det är viktigt att prioritera tid för varandra, vilket är precis vad paret gör nu.

Jenny Strömstedts och Niklas beslut

På Instagram kan vi se hur Jenny och Niklas just nu är i fjällen tillsammans och njuter av varandras sällskap.

Annons

Det råder inga tvivel om att makarna har det trevligt – och visst är det smart att passa på när de båda har tid i sina annars så hektiska scheman?

Jenny Strömstedt i fjällen med Niklas Strömstedt

Vi hoppas Jenny och Niklas har det underbart!

Foto: TT, Instagram/jennystromstedtAnnons