Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Jennys och Niklas Strömstedts lycka – nytt tillskott i familjen: ”Spänning!”

03 jan, 2024, 18:30 

Niklas och Jenny berättar nu själva om den roliga nyheten!

Annons

Jenny och Niklas Strömstedt lever ett lyckligt liv. Tillsammans bildar kändisparet en underbar bonusfamilj – och de har dessutom gjort sig kända för att älska det lurviga pälsdjuret katt.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Kattokigheten har gett sig uttryck i olika former. Deras dåvarande katt Kerstin gjorde bland annat stor succé på sociala medier, vilket senare ledde till att Niklas och Lars Lerin satte ihop en memoarbok skriven ur Kerstins perspektiv.

”Hennes längtan efter närhet och hela hennes väsen som gjorde livet så mycket gladare. Hon har lärt mig så mycket både om mig själv och om världen runt omkring. Var rädd om dig så länge Kärran - vi ses längre fram”, skrev Niklas i samband med Kerstins bortgång i oktober 2022.

Niklas och Jenny Strömstedt
Niklas och Jenny Strömstedt är kattokiga.

Niklas och Jennys underbara besked

I lite över ett år har katten Eva-Charlotte varit ensamt pälsdjur i Strömstedts hushåll, men det har aldrig varit någon hemlighet att de varit sugna på att skaffa nya vänner till henne.

Annons

Nu kommer Jenny och Niklas med drömbeskedet att det snart är dags för Benny Bo och Britt-Marie att göra familjen sällskap – ett välkommet tillskott som samtliga ser fram emot.

”Många undrar var, när och hur. En vacker dag i januari kommer de att landa mjukt i min famn och jag ska lära dem att smyga tyst. Mycket tyst! Speciellt när jag tar min eftermiddagslur. Har hört att de är pigga på yra äventyr och mysiga mysterier. Amare spänning!”, skriver paret på katten Kerstins Instagram-konto.

Följarnas lycka: ”Spännande”

Ja, när Benny Bo och Britt-Marie anländer till familjen Strömstedt är inte helt spikat, men räkna med att de kommer synas på parets kattkonto och sprider glädje i vardagen!

I kommentarsfältet till Kerstins Instagram-konto är det i alla fall flera av följarna som knappt kan bärga sig.

”Ska bli spännande att få förmånen att följa er”, skriver en person.

”Grattis till det underbaraste och lycka till med sömnen 2 år framåt”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons