Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jennys starka reaktion efter Niklas Strömstedts ord i "Sommar i P1"

29 jun, 2021, 12:00 
AvIndra Nordemar
Niklas Strömstedt var årets andra värd i "Sommar i P1". Nu hyllas han av flera för sitt sommarprat, och frun Jenny Strömstedt är en av dem som visar uppskattning för sångaren.
Annons
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

"Sommar i P1" har dragit igång och säsongens andra sommarprat gjordes av ingen mindre än den folkkära artisten Niklas Strömstedt, 62.

I avsnittet lättar han på sina känslor och pratar mycket om något som tynger honom – åldersnoja. Och det har nu hyllats av många.

Niklas Strömstedts åldersnoja

Bland annat ska Niklas ha funderat på att ta till med skönhetsingrepp – men ångrat sig i sista sekund.

– Jag såg ut som en gammal människa. Ugh. Men nu satt jag i alla fall där framför en doktor som skulle kunna göra mig ung igen, hade jag i alla fall tänkt när jag gick dit, säger han i sommarpratet.

Vidare berättar han om hur han försöker göra allt för att stilla sina rädsla för att bli äldre, och allt som skrämmer honom av tanken.

– Minnet dansar sig jenka i huvudet och i värsta fall blir de jag älskar allra mest fullständiga främlingar. Hur kommer det att kännas att behöva bli omhändertagen? Svaghetens slutliga seger. Och döden då? Så många som fanns där i min närhet som redan är borta.

Annons

Strömstedts sommarprat hyllas

Sedan sommarpratet har Niklas blivit överöst av komplimanger. På Instagram visar han sin tacksamhet och tackar för alla reaktioner.

"Väldigt tagen och glad av alla era snälla och vackra ord om mitt Sommarprogram. Uppriktigt tacksam över dem”

Jennys Strömstedts kärlek till sin man

En av många som har berömt Niklas är hans fru Jenny Strömstedt. Hon delar med sig av sina tankar och känslor på Instagram, där hon ger sin man en hyllande kärleksförklaring.

"Det jag beundrar mest med den här mannen är hans stadiga värdekompass och öppna blick mot sig själv och andra. Då finns det liksom – ingenting faktiskt – att skämmas för! Sen är han rolig och har en orimligt sammetslen radioröst”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det många som håller med henne och berömmer både henne, för hennes fina ord, och Niklas för hans uppriktiga sommarprat.

”Vilken kärleksförklaring! Så fint”, skriver en person.

”Så fint sommarprat, känslomässigt och engagerande”, skriver en annan.

Foto: TT / Instagram

Annons