Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jesper Börjesson lämnade TV4 – nu har han relation med gamla kollegan

06 jun, 2024, 07:00 
Soraya Lavasani, Maria Forsblom, Rania Shemoun Olsson, Anna Brolin och Jesper Börjesson
Fyra år har gått sedan Jesper Börjesson lämnade TV4 – och nu får vi se att han har relation med tidigare kolleger...
Annons
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

2010 blev Jesper Börjesson programledare i Nyhetsmorgon efter att ha redan jobbat på TV4 i tio år, och han var tydligt uppskattad på kanalen.

Ja, Jespers kemi med de andra programledarna gick nästan att ta på och därav var sorgen också stor när han plötsligt lämnade jobbet 2020.

Numera är Jesper verksam inom en annan bransch, teknik, men han har inte klippt banden till Nyhetsmorgon-profilerna. Här är de fina relationerna.

Jesper Börjesson håller kontakten

Numera jobbar Jesper som Head of Learning på konsultföretaget Rejlers och på hans Instagramkonto med nära 40 000 följare får vi glimtar av hans nya liv.

Annons

Men, här dyker också många ansikten från Jespers gamla liv upp, närmare bestämt hans tidigare Nymo-kolleger. Ja, särskilt Soraya Lavasani ser vi ofta där Jesper i texterna brukar betona deras fina vänskap:

"Fint väder, fin vän, mycket skratt och god lunch. Härligt att ses igen @sorayalavasani ❤️", låter det till exempel till en av många bilder på Soraya.

I en ny Femina-intervju bekräftar också Soraya sin goda relation med Jesper. Här säger hon att de fortfarande ses på aw:s och luncher.

Soraya är inte den enda TV4-profilen Jesper fortfarande har en fin relation med. På Jespers Instagram har vi även sett Steffo Törnquist, Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal.

Annons
Annons

Och Jenny Alversjö, som har uttryckt sig särskilt kärleksfullt kring sin tidigare arbetskamrat. De lärde faktiskt känna varandra redan innan TV4-tiden.

Jesper Börjessons relation med Jenny – efter avhoppet

Jesper och Jenny pluggade ihop och när det var dags för den förstnämnda att lämna Nyhetsmorgon höll Jenny inte tillbaka känslorna:

– Det är svårt. Jesper, tack för allt. Jag kommer att tänka på dig varje dag fortsättningsvis också men jag vet att du kommer spricka upp och leva så som du vill. Men jag kommer att sakna dig, sa hon då.

Och känslan består. För några månader sedan publicerade Jesper en bild från tiden han jobbade på TV4 som Jenny i sin tur återpublicerade på sin egen Instagram med texten "Saknar dig!".

Visst är det fint att Jesper fortfarande har så god relation med sina tidigare kolleger?

Foto: Skärmdump TV4, Instagram

Annons