Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jesper och Mia Parneviks beslut efter 37 år – har bestämt sig: "Mycket känslor"

27 jun, 2023, 07:30 
Samuel Björn
Jesper och Mia Parnevik
Parneviks hade premiär 2015 och sändes i fyra säsonger.

Efter 37 år tillsammans har Jesper och Mia Parnevik tagit ett stort nytt beslut.

Annons
Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoriaBrand logo
Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria

Till hösten kommer man återigen kunna följa Mia och Jesper Parnevik genom tv-rutan. 2015 kom första säsongen utav succéprogrammet Parneviks där vi under 4 säsonger fick följa paret och deras familj under deras vardag ihop med ett antal kända svenskar varje vecka.

Sista säsongen av det populära programmet sändes hösten 2020 och sedan dess har vi haft en mer sparsam inblick i kändisfamiljens liv. Men nu till hösten är de alltså tillbaka!

Familjen Parneviks framgång

Jesper Parnevik är son till den kände skådespelaren och komikern Bosse Parnevik. Bosse har varit en folkkär personlighet i Sverige sedan mitten av 60-talet och är mest känd för sina humoristiska och pricksäkra imitationer utav kända svenskar såsom Sven-Bertil Taube och Kung XVI Gustaf.

Annons
Bosse Parnevik
Bosse Parnevik imiterade bland annat Kung XVI Gustaf i Göta Kanal, 1981.

Men Jesper skulle inte ställa sig i sin fars skugga. 1986 slog Jesper igenom inom golfvärlden, han blev snabbt en av Sveriges främsta golfare och kan idag titta tillbaka på en karriär med vunna tävlingar på PGA-Touren, uttagningar i det europeiska laget i Ryder Cup vid flera tillfällen samt en ranking som 7:e bäst i världen år 2000.

Likt hans far så gillade Jesper också att synas och han blev snabbt folkkär inom golfen för sin karakteristiska stil med färgglada kläder, hattar och unika glasögon.

Annons
Jesper Parnevik
Jesper Parnevik i Ryder Cup i Velderama, Spanien – 1997.

Nytt format

I Parneviks så gästades familjen utav en rad av Sveriges mest kända människor, Glenn Hysén, Björn Ferry och Janne Josefsson är några av de personer som varit med och umgåtts med familjen.

Glenn Hysén tillsammans med dottern Peg Parnevik
Glenn Hysén tillsammans med dottern Peg Parnevik under inspelningen av Parneviks 2015.

Men nu till hösten blir det ett annorlunda koncept. Programmet heter Parneviks all in! och denna gången blir det mest fokus på Jesper och Mia. Efter 37 år tillsammans kommer vi nu få följa med paret mer intimt än någonsin medans resten av familjen får stå mer i skym undan. Under programmet kommer paret att bocka av olika saker från sin bucketlist samtidigt som de utmanar sina rädslor och tänjer på gränserna. Programmet kommer vara ”spännande, intimt, hett, roligt, tufft med mycket känslor”, berättar streamingtjänsten Prime Video i ett pressmeddelande.

Annons