Jesper Parneviks utseendeförändring – chockade sin fru Mia i direktsändning

Jesper Parnevik.

Jesper Parnevik dök upp i helt nytt utseende när han överraskade sin fru Mia i Let's dance.

Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria
1:15

Efter reklamen: Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria

(1:15)

Slå på ljud

På lördagskvällen var det dags. Let's dance var tillbaka i tv-rutan med den 17:e säsongen. Och det blev en händelserik premiär. Aron Anderson skrev bland annat historia när han rullade in på dansgolvet i en rullstol och möttes av stående ovationer efter sitt uppträdande.

Men deltagaren det stormade mest kring var Mia Parnevik som dansade samba tillsammans med partnern Tobias Karlsson. Realitystjärnan fick en skakig start och var inte alls nöjd med sitt framträdande.

– Det var jätteotäckt, sa Mia i direktsändningen.

Juryn var inte heller så imponerad av Mia Parnevik, 54.

– Du hade mycket energi i början. Sen kom du av dig överallt, men det var roligt. Du gjorde det med hjärtat. Du ska vara glad att ingen åker ut i kväll, sa Tony Irving enligt Expressen.

Jesper Parnevik chockade sin fru i Let's dance

Men premiären innehöll mer dramatik. Mia Parnevik blev överraskad av sin make, tidigare golfproffset Jesper Parnevik, mitt i direktsändning.

– Jag är i chocktillstånd. Min man kom och överraskade. Jag vet inte vad jag ska säga, sa Mia till Expressen.

Paret, som bor i Florida, hade inte träffats på tre veckor. Danspartners Tobias Karlsson var imponerad över makens överraskande framträdande.

– Vilken underbar man du har, sa han och kramade om Mia.

Men vad som chockade både Mia och tittarna var Jesper Parneviks utseende. Publiken är van att se profilen utan hår, men överraskades ordentligt under lördagen.

–Det växer jag kan lova. Jag har inte klippt mig sedan augusti och har varit snaggad i 20 år. Det bara blev så, sa Parnevik till Expressen och berättade om hur det var att överraska sin fru.

–Jag gillar parks och så vidare, men detta var riktigt nervöst. Jag tog flyget över i natt. Min mamma var den enda som visste om det Hon hämtade mig på Arlanda.

Jesper Parnevik.

LÄS MER: Sveriges Mästerkock-Helena ryter ifrån efter hatet mot utseendet: "Ni som får mardrömmar..."

LÄS MER: Ernst Kirchsteiger försvinner från TV4 – populära programmet stoppas