Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Jessica Almenäs erkänner – är släkt med sin pojkvän: "Är det konstigt?"

28 jan, 2024, 20:30 

Jessica Almenäs delar med sig av upptäckten.

Annons

Jessica Almenäs karriär går som på räls, och hon är just nu aktuell som programledare för Netflix-succén Love is blind Sverige. Även privatlivet går som tåget, och hon lever sedan 2015 med partnern Patrik Fahlgren.

En relation som har en hemlighet – som Jessica nu väljer att avslöja.

5 svenska kändisar som har varit ett par!Brand logo
5 svenska kändisar som har varit ett par!

Jessica Almenäs släkt med pojkvännen – chocken efter upptäckten

Det är för Nerikes Allehanda som Jessica Almenäs berättar att hon en dag gjorde den aningen udda upptäckten att hon och kärleken Patrik var släkt.

Hon upptäckte det hela av en slump, Jessica hade släktforskat i sin ungdom och noterat namnet Fahlgren. När hon sedan träffade sin pojkvän kom minnet tillbaka.

– Vi började rota i det och det visade sig att vi i åttonde led härstammar från en bror och en syster, säger hon till NA.

Annons

Av förklarliga skäl började frågor snurra i hennes huvud. Att vara släkt med sin partner kan ju ställa till det rejält. Men som tur är utgör inte Jessica och Patriks släktband någon risk.

– Jag började fundera: Är det här konstigt? Kan det bli fel på våra barn? Men i åttonde led är alldeles för långt i från. Men det är en ganska rolig historia.

Så träffade Jessica Almenäs sin sambo Patrik Fahlgren

Jessica Almenäs och före detta handbollsproffset Patrik Fahlgren träffades 2015, och har sonen Sam ihop. De träffades på Facebook, och Jessica hade nyligen gått igenom ett tufft uppbrott.

– Vi hade gemensamma vänner och jag hade sett honom på en kompis instagramkonto. Jag tyckte han var söt så jag stalkade honom lite, och så började vi chatta. Patrik var handbollsproffs i Tyskland då, så det dröjde en ganska lång tid innan vi sågs i verkligheten. Vi chattade länge innan och lärde verkligen känna varandra genom att skriva fram och tillbaka, har Jessica berättat för Amelia.

– Jag gick på ett par nitar efter separationen, och tänkte ett tag att jag skulle leva ensam med mina barn. Men när jag träffade Patrik kände jag så tydligt att vi ska vara ihop, det är meningen. Ja, jag tänkte att det måste bli vi, annars vet jag inte vad jag gör - och i det läget vågar man.

Jessica Almenäs och Patrik Fahlgren

Foto: TT

Annons