Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Anderssons ingrepp – visar upp resultatet

27 jul, 2022, 14:34 

Jessica Andersson tvingades till ett kirurgiskt ingrepp – har förändrat livet.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Jessica Andersson är en av Sveriges mest hyllade artister men även hon har drabbats av något som många lider av, sämre syn med åldern.

Under förra året skrev hon flera inlägg om det på Instagram, något som mynnade ut i att hon gjorde en operation för att åtgärda synfelet. Ingreppet innebar att hon fick nya linser, och för Expressen berättar hon att livet förändrats efter det.

Jessica Anderssons ord om ingreppet

– Det är jättebra. Jag ser igen. Jag hade ganska dålig syn och började känna att på vissa jobb där man är beroende av texter på iPads så blev det halvjobbigt att inte se, så då kollade jag upp operationen och testade och det gick ju jättebra, jag är väldigt nöjd, säger hon till tidningen.

Annons

I övrigt har hon inget att klaga på. I intervjun berättar hon om sin livssituation, hon är på en plats där allt är som det ska.

– Allt är bra. Jag bor tillsammans med min man i Onsala, vi har ett hus där. Och två hundar och en utflyttad son. Livet rullar på och vi har det jättebra, vi ska bara försöka njuta. Jag ska ju jobba mycket, och det valde jag själv. Så vi ska försöka njuta av de stunderna vi har och hitta på grejer i september.

Annons