Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Wahlgren ställer in efter tiden med Pernilla – har stora problem: ”Tufft"

11 apr, 2024, 18:30 
Nu berättar Jessica Wahlgren sanningen om hur hon egentligen mår.
Annons

Pernilla Wahlgren tycks vara helt orädd för att stå på scen. På sommaren är det numer Allsång på Skansen som gäller för den folkkära artisten och de andra årstiderna ser hon till att ge sig ut på vägarna för att underhålla det svenska folket med sina föreställningar.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Hon är långt ifrån ensam. Bakom sig har hon ett helt gäng som hjälper henne med det ena och andra. Bland andra har kollegan Jessica Wahlgren Norman spelat en stor roll som make up-artist, och även varit ett stort stöd bakom kulisserna.

Annons

Jessica driver ett eget företag och är van att sminka kändisar. Hon kan även titulera sig influencer, med över 120 000 följare på Instagram, och har ett schema som trummar på i en rasande fart och gör att hon i perioder har svårt att bromsa in.

Jessica Wahlgren Norman, Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund
Jessica Wahlgren Norman tillsammans med kollegorna och vännerna Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund.Karin Törnblom/TT

Jessica Wahlgren om hälsan

Den senaste tiden har Jessica känt att det blivit ovanligt mycket jobb. Samtidigt tycks kalendern bara bli mer och mer nedklottrad för varje dag som går, något som nu tagit ut sin rätt i form av en trötthet som Jessica beskriver som ”tuff”.

Annons

I podcasten Jessica & Hanna - Å andra sidan, som hon driver tillsammans med Hanna Hedlund, berättar Jessica nu öppenhjärtligt om senaste tidens turbulens som fått hennes kropp att säga ifrån på skarpen.

– Jag stressar upp mig för att jag har så mycket på min to do list och den blir ju aldrig mindre, säger Jessica Wahlgren.

Jessica fick ställa in resan

Stressen och pressen har gjort att Jessica drabbats av ångest. Hon har även fått uppleva symtom som stickningar och domningar i fingrarna, vilket inte är helt ovanligt när man drabbas av en ångestattack.

Annons

– Jag har det tufft nu. Stickningarna i fingrarna är kvar. Just nu fightas jag med att inte stressa upp mig när jag får stickningarna för då blir det bara värre då blir jag bara yr och så får jag som en ångestattack, säger hon.

Nyligen fick Jessica ställa in en resa till Spanien med barnen. Det gick inte att ta sitt pick och pack utomlands när hon mådde så dåligt. I stället blev fokus på att återhämta sig i lugn och ro.

– Jag fick yrsel, hela rummet snurrade och jag tappade färgen i ansiktet. Jag har märkt att jag är så trött. Det blev då inget Spanien utan vi stannade hemma.

Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren fick nyligen ställa in en resa till Spanien med barnen.Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Foto: TT

Annons