Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Wahlgrens tunga besked – maken med känslosamt beslut

10 mar, 2022, 15:00 
Jacob Johannesson
Jessica Wahlgren

Jessica Wahlgren har fått ett tungt besked från sin make.

Annons
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoriaBrand logo
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoria

Makeupartisten Jessica Wahlgren, 45, och skådespelaren Linus Wahlgren, 45, gifte sig 2007 och har sedan dess fått barnen Linn och Colin ihop.

Men fem år efter bröllopet fungerade det inte längre och paret bestämde sig för att skiljas.

För några år sedan hittade Wahlgren sin nya kärlek i form av det tidigare tennisproffset Magnus Norman. Norman var rankad tvåa i världen som bäst och spelade två grand slam-finaler. Efter karriären grundande han tennisakademin Good to great. Där träffade han Jessica Wahlgren som han bestämde sig för att fria till under förra året.

Normans tunga besked till Jessica Wahlgren

45-åringen berättade om glädjen på Instagram.

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig. Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, få mig att känna mig som den mest fantastiska och vackra människan på jorden”, skrev Jessica Wahlgren på Instagram.

Annons

Paret berättar ofta om sin lycka på sociala medier och har tidigare avslöjat att de har köpt en villa tillsammans i Täby. Men nu har de drabbats av ett bakslag.

Magnus Norman har publicerat ett Instagraminlägg där han skriver om en operation han gjorde för tre år sedan. Tennisspelaren hade under karriären problem med sitt knä och tvingades till att ta till åtgärder. Norman gjorde en så kallad Osteotomi.

Norman tvingades kapa sitt ben

"Vid en Osteotomi så vinklar man helt enkelt om benet så att överbenet och underbenet möts på ett annat ställe. Man belastar om benet så att den skadade ytan inte exponeras. Detta gör man genom att kapa underbenet och vinkla om det", skriver han.

Magnus Norman skriver att hans knä har blivit bättre, men att han fortfarande lider av konsekvenserna. Han kan bland inte springa, vilket måste vara tungt för paret som gillar träning. Dock ser Norman positivt på livet!

"Jag vet vart min gräns går och det krävs lite ”smartness” och att inte bara köra på. Men jag är oerhört tacksam för läkaren som opererade mig och jag är oerhört tacksam för mitt pannben som tagit mig igenom detta", fortsätter han.

Annons