Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Jetset-vigseln – kändisar så långt ögat nådde!

12 okt, 2018, 14:50 
Margareta
Vilken gästlista! Det var lätt att känna igen de 850 gäster som bjudits in till prinsessan Eugenies bröllop. Många var nämligen megastjärnor!
Annons

Hollywoodstjärnan och ikonen Demi Moore. Supermodeller som Kate Moss och Naomi Campbell. Artisterna James Blunt och Robbie Williams.

Stjärnor stora som solen var på plats under det kungliga bröllopet mellan prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank. Och de delade grusgång och bänkrader med en hel hop kungligheter! Hertiginnan Catherine i djupt rosarött, prinsessan Anne i grönt och självaste drottning Elizabeth som anlände i sin vinröda Rolls-Royce Phantom.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Om många tyckte att prins Harrys bröllop var stjärnspäckat så var det inget jämfört med prinsessan Eugenies. Det var kändisar så långt ögat kunde nå! Prinsessan Eugenies vänskapskrets är inte direkt välkänd och därför blev många förvånade över hennes tunga gästlista med namn som större delen av världen kände igen. Och alla hade självklart klätt upp sig så som man bara kan under en kunglig vigsel. Hattar som svajade i vinden, klackar som skar genom gräset och färger på klänningarna i alla höstfärger som går att finna.

Vi har samlat bilderna på bröllopets mest kända gäster! Se dem här!

Foto TT

Annons