Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Jill Johnson bekräftar beslutet med pojkvännen: ”Jobbigt att bryta upp, men…”

29 jan, 2024, 11:16 
Jill Johnson och Mattias Elg
Jill Johnson och pojkvännen Mattias Elg har fattat sitt beslut.
Annons

Jill Johnson hittade pojkvännen Mattias Elg efter en uppslitande skilsmässa. Äktenskapet med Håkan Werner hade tagit slut efter 17 år och Jill sörjde den krossade kärleken. Så fick hon kontakt med Mattias och allt vände.

– Han får mig att känna mig väldigt trygg och framför allt är han aldrig i vägen på jobb... Det är inte alltid man kan ha med sig nära och kära på jobb, men jag tycker att han tillför någonting alltid. Och han är bra på att lyfta mitt mod och han ser ju saker på kanske ett annat sätt. Så det är härligt att ha med honom, berättade Jill Johnson för Carina Bergfeldt i hennes talkshow i SVT.

Jill Johnson och Mattias Elg har fattat beslut

Jill Johnsons privata stund med kungafamiljen – allt filmasBrand logo
Jill Johnsons privata stund med kungafamiljen – allt filmas

Men det är en okonventionell relation på vissa sätt. Jill och Mattias, som arbetar som psykolog, bor nämligen på olika orter. Jill har sina barn i Borås, medan Mattias har sina i Östersund.

Annons
Jill Johnson och Mattias Elg
Så vackra tillsammans!TT

Jill har tidigare berättat för Amelia att det är ett upplägg som kommer med både fördelar och nackdelar.

– Utmaningen för oss är att vi har barn 100 mil ifrån varandra och att vi måste resa för att ses. Det är så klart jobbigt att bryta upp då var och en ska hem till sina barn, men vi har en lägenhet ihop i Stockholm – och samtidigt kan jag tycka att det är fint att få längta efter någon. Vuxenlängta, säger hon i intervjun.

Jill Johnson om huset i Jämtland

Frågan är hur det blir framöver. Jill och Mattias planerar nämligen att gifta sig under 2024. Ska de förbli särbos även som äkta makar? Den som lever får se.

Annons

Det ska också sägas att de redan har ett hus gemensamt, ett fjällboende i Jämtland.

”Vi har ju bott och bor på flera ställen, med barn i norr och söder, men snart landar vi i det bästa av två världar. Inte bara i Skåneland, utan även i vackra Jämtland”, har Jill skrivit på Instagram.

Annons