Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jill Johnson bryter tystnaden om skilsmässan – har förändrat allt: ”Trodde aldrig”

07 feb, 2023, 20:00 

Nu berättar Jill Johnson om tråkiga händelsen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Jill Johnson, 49, vet hur man hanterar en sångröst och bjuder upp till stämning. Med låtar som ”Crazy in love”, ”Open your heart” och ”Kärleken är” har hon blivit en av Sveriges folkkäraste artister.

Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken MattiasBrand logo
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken Mattias

De musikaliska framgångarna har avlöst varandra. Även privat har det gått som på räls senaste tiden och tillsammans med fästmannen Mattias Elg har hon nyligen byggt ett lyxigt fjällboende i Jämtland.

”Vi har ju bott och bor på flera ställen, m barn i norr och söder, men snart landar vi i det bästa av två världar. Inte bara i Skåneland, utan även i vackra Jämtland. Tittar till nybygget av fjällboendet!”, skrev Jill Johnson på Instagram.

Jill Johnson om skilsmässan

Ja, i dag befinner sig Jill Johnson på en bra plats i livet. Men när hon medverkade i Så mycket bättre 2016 var det raka motsatsen och countryartisten var nyseparerad.

Annons

När TV4 nu sänder jubileumssäsongen av Så mycket bättre 2019, där Jill Johnson medverkade för andra gången, kommer händelsen upp igen. I programmet säger artisten:

– Då visste ingen någonting, så jag var så himla rädd att det skulle märkas och synas, för jag ville ha min tid med det beslutet och den sorgen och veta att det verkligen var så jag ville ha det. Det blev en skilsmässa och det blev min allra första sorg, som jag upplevde som väldigt bottenlös.

”Så himla tungt”

Jill Johnson och Håkan Werner gick skilda vägar 2017, efter 17 år som gifta. För artisten var det en väldigt jobbig tid, även om hon i dag uppskattar vad hon gått igenom.

– Det blev så himla tungt, men att man ändå fick ta med sig det in på scenen och vara så himla sårbar.

– Men jag är glad för den sorgen.

Foto: TT

Annons