Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jill Johnsons dotter har vuxit upp – så ser hon ut idag!

28 nov, 2022, 19:00 

Jill Johnsons fina grattis-hälsning till dottern på 18-årsdagen!

Annons
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken MattiasBrand logo
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken Mattias

Jill Johnson, 49, är en av våra mest folkkära artister. Med låtar som Kärleken är, Song to Heaven och Open Your Heart har hon blivit en stor favorit hos alla Country-älskare.

Sedan 2014 gör hon även det populära programmet Jills veranda som sänds i SVT. Programmet går ut på att Jill bjuder in olika kända artister till verandan Nashville, där de umgås och spelar musik ihop.

Men förutom att vara hårt arbetande och framgångsrik så är Jill även mamma till två barn. Hon har nämligen döttrarna Havanna och Bonnie Lee med exmaken Håkan Werner.

Jill Johnsons fina hyllning till dottern Havanna

Förra året släppte Jill ett helt album tillägnat sin äldsta dotter Havanna, som då hade fyllt 17 år. Albumet, som heter Dear Havanna, handlar om att det är tufft att dottern växer upp.

Annons

– Jag märker att min äldsta dotter håller på att frigöra sig. Det gör fan ont alltså. Så började det, har artisten tidigare sagt i Nyhetsmorgon.

Jill Johnson och Håkan Werner med dotter Havanna Premiär "Sune - en familjemusikal" på Göta Lejon, Stockholm. Oktober 2008
Jill har döttrarna Havanna och Bonnie Lee med exmaken Håkan Werner.

Jill Johnsons dotter har vuxit upp – så ser hon ut idag!

Och nu har Havanna blivit vuxen på riktigt. På Instagram skriver Jill ett fint grattis-inlägg till dottern, som fyllde 18 år på söndagen.

"Idag fyller hon 18 år♥️, älskade Havanna! Så Vacker på insidan och utsidan och så varmhjärtad och klok! Tacksam för dig😍 Grattis på din stora dag! Vi älskar dig♥️", skriver hon under en bild på dottern.

I kommentarsfältet under bilden är det tydligt att alla har reagerat på hur otroligt lika mor och dotter är.

"Men snälla så lik dig!!!!!!! 🎈❤️🎈❤️ Grattis!!!", skriver Pernilla Wahlgren.

"Åh vad lika ni är! Grattis Havanna på din 18-års dag!", skriver Nanne Grönvall.

Annons