Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jimmie Åkesson visar upp nya flickvännen i direktsändning – se kyssbilden!

11 sep, 2022, 19:32 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

SD-ledaren Jimmi Åkesson visar upp sig med nya flickvännen för första gången.

Annons
Här är partiledarnas partners!Brand logo
Här är partiledarnas partners!

I närmare tio år var Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, 43, sambo med partikollegan Louise Erixon, 33. Men för drygt två år sedan tog kärlekssagan plötsligt slut.

”Tider förändras och livet går vidare. För att föregripa rykten och missförstånd bekräftar jag här att jag och Jimmie separerat sedan ett litet tag tillbaka”, skrev Louise då på sociala medier.

Jimmie har nu funnit kärleken på nytt. I en intervju med Lotta Bromé avslöjade han nyligen att han inte längre är singel, men han höll på vem det var som fångat hans hjärta.

Men i samband med valvakan visar det nykära paret nu upp sig för första gången – och de slår även till med en kyss i direktsändning!

Annons

Valvakan 2022 – en rysare

Det är ett riktigt rysarval och hela svenska folket väntar med spänning på vilka som röstats fram som våra makthavare. Än är det långt ifrån klart. Men enligt både TV4:s och SVT:s indikationer har Sverigedemokraterna gjort en rejäl ökning i år.

– Är ni redo för ett regeringsskifte?, skrek Jimmie när han anlände till partiets valvakan.

Jimmie Åkessons kyss med flickvännen – framför alla!

Ja, mätningen just nu är förstås en vinst för Jimmie och sina partikollegor- och anhängare. Även om det gäller att inte ta ut någon lycka i förskott, så har SD-ledaren haft svårt att hålla känslorna tillbaka. Vilket blir tydligt när han firar med en kyss!

Som stöd på denna stora dag har Jimmie med sig ingen mindre än sina nya flickvän, Matilda Kärnerup, och det är första gången som svenska folket får se dem tillsammans.

Se bilderna nedan!

Skärmdump SVT:s valvaka.
Annons

Foto: SVT, TT

Annons