Jobbiga beskedet för Helena – förlorar miljoner efter Zlatans känslosamma beslut

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

Helena Seger har fått ta emot ett jobbigt besked.

Därför är Helena Seger så hemlig!
0:58

Efter reklamen: Därför är Helena Seger så hemlig!

(0:58)

Slå på ljud

Sverige missade VM-slutspelet i Qatar efter förlust mot Polen förra veckan. Zlatan Ibrahimovic inledde rysarmatchen på bänken, men fick komma in i slutet. Det hjälpte dock föga. Polen vann med 2-0 och frågan är om Zlatan har gjort sin sista landskamp? Mycket talar för det.

Nu är Zlatan Ibrahimovic tillbaka i klubblaget. Under måndagskvällen mötte Milan seriekollegan Bologna och vid ställningen 0-0 byttes Zlatan in på planen. Men efter tio minuter på planen fick publiken och stjärnans sambo Helena se otäcka bilder. Zlatan nickade ihop med Bolgonas mittback Gary Medel.

– Det är ju mer olyckligt än något annat. De går på samma boll, sa Christoffer Svanemar i C Mores sändning.

Zlatan Ibrahimovic började blöda kraftigt från pannan, men kunde spela vidare. Milan leder fortsatt Serie A och har stor chans att vinna ligan, men detta kan mycket väl vara Ibrahimovics sista säsong som fotbollsspelare.

Zlatan Ibrahimovics beslut kostar Helena Seger miljoner

Enligt den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport är Zlatan beredd att lägga skorna på hyllan efter säsongen för att då i stället gå in i tränarstaben. Det skulle förmodligen innebär att stort ekonomiskt bakslag för Zlatan och hans sambo Helena Seger. Enligt uppgifter tjänar stjärnan 71 miljoner kronor per säsong. Om Zlatan väljer att sluta skulle den lönen gå upp i rök.

Men om Zlatan väljer att fortsätta spela under en säsong till får svensken räkna med en rejäl lönesänkning, har flera italienska medier rapporterat om under den senaste tiden, skriver Fotbollskanalen.

Enligt Corriere della Sera kan Zlatan Ibrahimovic avsluta karriären i Hammarby, en klubb som han är delägare i.

– Det är klart att vi givetvis har en förhoppning om att han någon gång ska dra på sig en Hammarby-tröja och spela här. Men det är inget vi går att tänker på dagligen, har Hammarbys sportchef Jesper Jansson tidigare sagt till Fotbollskanalen.

40-åriga Zlatan Ibrahimovic senaste säsonger har kantats av skador, och beslutet om att lägga ner karriären kommer antagligen vara väldigt känslosamt.

Foto: TT

LÄS MER: Oväntade avslöjandet om Zlatan – händelsen med Helena och barnen: "Bröt ihop"

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovics lyxgåva – för 5,6 miljoner kronor

LÄS MER: Zlatans stora glädjebesked med Helena – nu händer det!