Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Zlatans stora glädjebesked med Helena – nu händer det!

28 jan, 2022, 12:00 
helena seger zlatan

Zlatan Ibrahimovic får ännu ett stort erkännande.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

När Helena Seger skällde ut Zlatan Ibrahimovic för vad hon ansåg var en undermålig parkering den där dagen för två decennier sedan var det nog ingen som kunde vetat hur de skulle bli det par de är idag.

Zlatans karriär som fotbollsspelare har tagit dem världen över men nu har Helena äntligen landat i Stockholm med de två sönerna medan Zlatan bor i Milano där han spelar för stadens anrika fotbollsklubb i den italienska högstaligan. Trots att han fyllt 40 dominerar han fortfarande på plan och är en av ligans bästa målskyttar.

Det blir en hel del resande fram och tillbaka för båda i paret, men det ett billigt pris för det liv de lever tillsammans.

Zlatan är van vid erkännanden, han har till exempel vunnit guldbollen på den svenska fotbollsgalan inte mindre än 12 gånger och är en av världens mest dekorerade fotbollsspelare med totalt 11 ligasegrar i fyra olika länder och otaliga andra meriter. Men det finns ett erkännande han aldrig tidigare fått, förrän nu.

Annons

Att få HM Konungens medalj för förtjänster inom svensk idrott är ett av de största erkännandena man kan få, och när kungen presenterar pristagarna för år 2022 så är Zlatan med på listan.

”För framstående insatser som fotbollsspelare” skriver kungen på sin lista över pristagarna, strax under Zlatan Ibrahimovics namn.

Han får ta emot medaljen vid sidan av fem andra framgångsrika idrottare, nämligen Tove Alexandersson, Rolf-Göran Bengtsson, Peter Forsberg, Maja Reichard och Caroline Seger. Vilken ära för dessa idrottare, som har eller har haft en fantastisk karriär!

Annons